自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

掉晒唔想俾人見到既野,燒晒啲日記佢,掉晒自己既野

男爵府

lingw. 發表於 19-5-19 12:32
試下吸毒,若仙若死的感覺

咁都比你諗到

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

向父母表白感激養育之恩,同我老公講我好愛佢,食自己最鍾意嘅嘢

大宅

回覆樓主:

三日太短,一個星期得唔得

第一日瘋狂打24圈
第二日已經瞓左大半日,寫定遺書
第三日去揼骨,敷mask
第四日去見爸媽最親嘅人食餐好
第五日去叫鴨
第六日去澳門賭身家
第七日贏咗就擺番錢比屋企人,再去隊冧林鄭

子爵府

回覆樓主:

have a farewell party with my friends and.relatives

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

見想見嘅人,食想食嘅嘢,攞晒 d 比屋企人
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

豬米米 發表於 19-5-19 16:57
三日太短,一個星期得唔得

第一日瘋狂打24圈

唔得,只可3日,快啲諗
叫鴨?...人果啲?
點解仲要敷mask?
第七....你好偉大!
Btw,你好搞鬼你屋企應該好多歡樂

男爵府

回覆樓主:

瞓覺,陪屋企人,處理自己嘅鎖碎事同身後事