在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章

yickly 發表於 19-6-18 18:24
佢好攬喎咩款都有,最緊要有胸有蘿

YY早呀﹗

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

kin818kin 發表於 19-6-19 09:42
YY早呀﹗

早晨kin

我發覺佢家人都好變態

珍珠宮

pomanlife 發表於 19-6-18 19:02
自從蝦米拉都得到皇儲之後我就唔再信情婦係年輕貌美架喇

咁洪姐夠靚啦﹗佢老公件第3者米又係樣衰衰咁都立到佢老公啦﹗都唔知有什麼好

珍珠宮

yickly 發表於 19-6-18 19:21
最緊要及眼緣

我覺得兩個人一齊唔啱米出聲囉﹗分開都未必係壞事。但一定要一件還一件,唔好2/3/4/5/6同時發生,咁太唔專重大家

珍珠宮

yickly 發表於 19-6-19 09:44
早晨kin

我發覺佢家人都好變態

咁生活係咁不平凡的家,唔傻都已經好叻架啦﹗

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

kin818kin 發表於 19-6-19 09:48
我覺得兩個人一齊唔啱米出聲囉﹗分開都未必係壞事。但一定要一件還一件,唔好2/3/4/5/6同時發生,咁太唔 ...

啲男人係有責任嘅就唔會有咁多件出現啦

珊瑚宮

kin818kin 發表於 19-6-19 09:50
咁生活係咁不平凡的家,唔傻都已經好叻架啦﹗

細太子老婆一早傻咗啦⋯⋯

話說星期一.........
細太子老婆一向大疑心,成日好驚細太子舖隻死老野後塵會去滾,近來死老野周圍同人講我著得靚咗又瘦咗,我肯定佢係屋企都有同新抱講我,所以細太子老婆走嚟公司望下我,怕我勾引佢老公,真係痴痴地

珍珠宮

yickly 發表於 19-6-19 09:55
細太子老婆一早傻咗啦⋯⋯

話說星期一.........

細太子好靚仔咩

珍珠宮

yickly 發表於 19-6-19 09:51
啲男人係有責任嘅就唔會有咁多件出現啦

無錯﹗其實兩公婆點解會行到這步當初都係中意先一齊架麻

珊瑚宮

kin818kin 發表於 19-6-19 10:01
細太子好靚仔咩

就係唔係囉

珊瑚宮

kin818kin 發表於 19-6-19 10:03
無錯﹗其實兩公婆點解會行到這步當初都係中意先一齊架麻

...

以前年代可能盲婚啞嫁

珍珠宮

yickly 發表於 19-6-19 10:08
就係唔係囉

但係佢老婆覺得係呀麻

你地午餐太子爺係米都一齊食

珍珠宮

yickly 發表於 19-6-19 10:08
以前年代可能盲婚啞嫁

珊瑚宮

kin818kin 發表於 19-6-19 10:28
但係佢老婆覺得係呀麻

你地午餐太子爺係米都一齊食

我好耐無同佢地食啦,多數太子陪佢,太子不在佢歸家

珍珠宮

yickly 發表於 19-6-19 10:45
我好耐無同佢地食啦,多數太子陪佢,太子不在佢歸家

原來你自由左咁耐啦﹗恭喜你呀﹗

珊瑚宮

kin818kin 發表於 19-6-19 10:48
原來你自由左咁耐啦﹗恭喜你呀﹗

自由咗半年了,我唔想再對住咸蟲食飯

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早晨

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yickly 發表於 19-6-19 06:05
早晨

早晨yy

雲母殿

pomanlife 發表於 19-6-19 07:37
早晨

早晨副班長

珊瑚宮

yanyan-mummy 發表於 19-6-19 11:00
早晨yy

早晨欣欣

首頁

尾頁

跳至