夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我在學圖片上的女角色做瑜伽,他看了看我, 又繼續低頭打機!

於是我故意把頭伸過去想親親他, 又摸摸他的下巴, 誰知他大聲喊到, 行開啦~

你係咪唔中意我了?

係丫。

咁做咩你仲hold住我?

你都好好笑

他講完之後很生氣的樣子, 大動作的篤電話, 還大大力的放下電話, 最後不再玩了!覺得是我連累他打輸?

一年了,又是這樣平靜得過去了,關係雖然沒有再惡化, 但是已經感受不到那種愛情上的愛, 有的只是家人的那情感。

或許再過若干年後各走各路

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mln 發表於 19-5-19 23:35

於是我故意把頭伸過去想親親他, 又摸摸他的下 ...

……

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 19-5-19 23:42
佢係咪故意講悔氣說話

我也猜不透他想怎麼樣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mln 發表於 19-5-19 23:48
我也猜不透他想怎麼樣

……

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

明知佢打緊機就唔好搞佢喇,要錫錫面珠唔會頂到佢視線咪算。
打打下俾人一野阻住真係好炆,有啲game無得停,一阻就輸架喇。
要錫要傾唔打機先喇。

瑪瑙宮

真係切忌打擾打緊機的人, 其實做緊乜都係唔好被打擾吧. 掉轉你做緊瑜加佢又黎摸你下巴, 係適合時候嗎? 揀个適合時間囉.

男爵府

係咪佢打機打到最精彩時,你搞佢,咁真係會發脾氣

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

結婚幾多年?有小朋友嗎?

複式洋房

冬瓜籽 發表於 19-5-22 05:24
係咪佢打機打到最精彩時,你搞佢,咁真係會發脾氣

係… 俾著係我可能都會嬲… 樓主下次都係等佢唔打機先搞佢啦

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

撒嬌時間錯誤

伯爵府

2024年龍年勳章

要視乎你現在是什麼年紀。

如果25歲以下,我會勸你快啲長大,先要學懂尊重別人,要嘗試明白別人的感受。當你要別人放棄一些正在做緊而又喜歡的事,去應你的要求先做你想做而又不急的事,其實是極之無基本禮貌亦不尊重。你先要學習,才能發展長久而融洽的關係。

如果你已經25歲以上的話,我會勸你keep 住單身,這樣你可以不停換男伴,短期的關係會較為容易,雙方對將來沒有負擔,這種才是適合你的生活。

~小樹兒~    發表於 19-5-27 11:13

首頁

尾頁

跳至