夫婦情感

跳至

首頁
12345...11

尾頁

伯爵府

misslady1980 發表於 19-5-22 11:35
愛吾一定要有性,更何況我一直不是主動嘅人,但我現在醒覚才主動有用嗎?是不是太遲?
...

你唔需要啫!你回想下5年前佢有冇曾經想要而你拒絕過佢吖?男人都有需要,唔係你唔想就覺得佢都唔想wor

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

misslady1980 發表於 19-5-22 11:35
愛吾一定要有性,更何況我一直不是主動嘅人,但我現在醒覚才主動有用嗎?是不是太遲?
...
愛吾一定要有性
有你呢句我就不便說下去了

緣份的天空    發表於 19-7-23 11:50
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

伯爵府

虎到金來勳章

misslady1980 發表於 19-5-21 23:15
今晚我好sad... 大家可以話比我知點解會咁
我發現老公收埋d偉哥
我問佢點解會有,佢話是好多年前同我去睇 ...

好多年前比既藥,咪check吓有冇過左期或換過包裝,一係同佢講都過左期,掉左佢囉。
但點解以前醫生要開呢d藥?

男爵府

Nancy20090615 發表於 19-5-22 09:34
5 年無性, 你發現過期偉哥先奇怪, 你唔發現就一直落去當無事, 咁就當無事繼續落去吧.

佢可能唔係滾係 ...

我又咁分析,如果偉哥係而家食,咁佢出面果個9成唔係會SP,自己不舉,最多咪試下搵一次SP 或去叫一次,睇真係自己唔得,定老婆令佢唔得,試完發現原來真係唔得,老婆又無要求就咩都唔做。 但如果自己唔得,老婆又無要求,又食偉哥,我反而覺得佢出面有個愛的女人,佢要KEEP 住個女人,所以就算細佬唔得都要食偉哥。

樓主,我覺得唔排除你老公出面真係有女人,亦唔排除佢早幾年,發生自己真係唔得而要求醫生開了偉哥比佢,再睇定D 先啦

男爵府

...

愛吾一定要有性 ~ 你呢句說話只岩一半,如果相方都愛大家,但雙方都無需要性就無問題,但如果是但一方有需要就唔可以唔比,因為你哋係倆公婆而唔係情侶。

如果你而家醒覺就唔好再搵佢係咪出面偷食,你就當佢無,自己試下主動,再睇之後點。。。至於,遲唔遲,無人答到你,因唔知你係你老公心目中的地位有幾重要,重要的話,而佢真有需要性,我諗你哋有番性後會更加恩愛,地位唔多重要,而你之前又成日拒絕佢,咁就要睇佢有無為呢件事而緊緊於懷啦。

瑪瑙宮

misslady1980 發表於 19-5-22 09:56
我好中意佢,吾想離婚
我20 歲已經好佢一齊,我放棄左好多野跟左佢

咁你諗下自己有咩低線, 鋪下後路 (錢錢), 你問黎問去問到有(女人)咁你會點呢? 得个喊字, 唔知點算.

根本你走唔到/唔想走/無能力走, 只有靠佢, 咪觀察住先囉. 佢極力講無, 都唔想頭家散.

5 年無性? 男人 5 日就得.

男爵府

...

「愛吾一定要有性」呢句說話真係好難認同~就算冇性交~咁攬攬錫錫有冇呢?兩個人日日都見到~真係一啲親密接觸都冇性唔一定係性交呢個動作~我覺得愛一個人就會自自然然想痴實佢~呢啲都係性嘅一部分~如果連呢啲感覺都冇~好難覺得佢係愛呢個人囉

伯爵府

...

愛唔一定要有性,你要呃自己無法嫁,愛一個人係會有性好愛佢就會想做,好自然既一件事

大宅

fatping 發表於 19-5-23 01:21
愛唔一定要有性,你要呃自己無法嫁,愛一個人係會有性好愛佢就會想做,好自然既一件事
...

之前一直覚得無需要,但是現在好後悔,我可以點做好

別墅

misslady1980 發表於 19-5-23 06:52
之前一直覚得無需要,但是現在好後悔,我可以點做好

老實說講,邊有男人唔中意造愛。你試下多d性誘佢,直頭叫佢食完偉哥同你開波

男爵府

可能你整到佢唔舒服,或者痛。

男爵府

睇到呢度,相信似乎唔係鍾唔鍾意口交既問題,可能係源自樓主老公對性、或者性功能上有少少障礙.... 樓主知道佢食偉哥既原因嗎?另一個問題,妳覺得妳老公對性有無興趣?

大宅

Heman2001 發表於 19-5-23 11:16
睇到呢度,相信似乎唔係鍾唔鍾意口交既問題,可能係源自樓主老公對性、或者性功能上有少少障礙.... 樓主知 ...

我識左佢22 年,頭10 年佢好須要,機乎日日要,但近五年就已經沒有向我提出,而我也沒有問或要求

翡翠宮

...

你主動佢又比反應你,咪吾遲
你主動佢都無反應,即係太遲

男爵府

misslady1980 發表於 19-5-23 14:25
我識左佢22 年,頭10 年佢好須要,機乎日日要,但近五年就已經沒有向我提出,而我也沒有問或要求
...
ic...
年齡、同新鮮感對性趣點都有少少影響既,減少係正常...
如果佢已經唔多有呢個需要,妳可以自己滿足自己,都係方法之一

題外話,男人不舉原因有好多,其中一個係可能心臟/血管有問題,妳要留意一下身體~

翡翠宮

misslady1980 發表於 19-5-23 14:25
...

減少好正常
完全無非常吾正常在我來說
你又吾提出你無需要嗎?
咁即係兩位好似roommate 咁生活

大宅

misslady1980 發表於 19-5-20 12:04
我係新入來bk, 想請教c 兄c 姐,是不是男人也愛自己令一半令自己口交?
有沒有男人會拒絕
...

各位可以比點勇氣我今晚就解決這個問題
我想得個答案
究竟你心裡面諗咩

我想今晚同佢做一次,我做主動可以嗎?他會不會覚得好怪?如果拒絕我,可以點。

男爵府

misslady1980 發表於 19-5-23 15:19
各位可以比點勇氣我今晚就解決這個問題
我想得個答案
究竟你心裡面諗咩
個人覺得,暫時重點唔好放晌口交既問題上,要去了解佢點解抗拒妳用口服侍佢、點解要靠藥物先可以造愛,如果佢心入面有個結未解開,妳既努力可能只係白費,妳感覺會更難受....

點都好,試左先,加油!

大宅

I always serve my wife by my hand and mouth to make her to climax, but she would never serve me by her month

大宅

Heman2001 發表於 19-5-23 15:48
個人覺得,暫時重點唔好放晌口交既問題上,要去了解佢點解抗拒妳用口服侍佢、點解要靠藥物先可以造愛,如果 ...

老實說我從未試過做主動,好大壓力
好擔心比拒絕

首頁
12345...11

尾頁

跳至