親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有人用過飛豬訂韓國接送機服務嗎?可靠嗎?如果訂左有無人複?
我暑假去,搜左接機,9-12座車竟然RMB20。。。好平怕唔可靠。
我在CTRIP APP搜同樣接機就RMB100

大宅

回覆 rachelkwong 的帖子

同問, $20的價格會否先車去免稅店買野?

大宅

回覆 sandraliuso 的帖子

今年1月係ctrip訂左接送ok無問題,佢地一直微信問我去唔去免稅店,如果去消費一定金額就退返回程車費比我,但我最後都無理佢,佢地又無強迫。
佢地會係接機前一日,送機前一日微信同你講司機名及車牌號碼,算有交代,我地送機改左時間係微信同司機講就得,ok方便

sandraliuso    發表於 19-5-21 16:32
wcpcelia    發表於 19-5-21 14:13
rachelkwong    發表於 19-5-21 12:01

大宅

rachelkwong 發表於 19-5-21 10:35
請問有人用過飛豬訂韓國接送機服務嗎?可靠嗎?如果訂左有無人複?
我暑假去,搜左接機,9-12座車竟然RMB20 ...

剛剛星期六才用過飛豬接機,25人仔七人車,直接送往酒店,又幫我們搬行李,好好服務一般訂完之後會微信聯絡我們,不用擔心。不過送機會貴D,要300人仔,所以我只訂接機

sandraliuso    發表於 19-5-21 16:32

複式洋房

請問有無link?

大宅

是否一架車有好多唔同人坐?

大宅

回覆 moon88 的帖子

我地4個人訂ctrip 7人車,就係得我地4人無其他人

大宅

尋日經飛豬早前訂咗部舒適七人車接機,機場去明洞九樹2酒店,43蚊人仔,司機早一日Wechat confirm我,尋日起飛前再confirm我多一次,到首爾機場拎咗行李就wechat通知個司機,再行出去佢指定位置等車,等一陣部車已到,司機幫我搬埋行李上車,無塞車大約一個鐘鬆啲到達酒店,司機又幫我搬埋行李落車,好有笑容,全程無問我拎過小費,因我未唱錢,只得上次用淨嘅3000 won喺身,整到我都唔係咁好意思,我入到酒店Lobby都追返出去比埋嗰3000 Won個司機,佢喺咁講"謝謝",呢程車認真抵搭,只係50港紙,又有交帶,架車仲要幾舒服寛敞,所以大家如訂咗飛豬嘅唔洗擔心,我親身搭過係無呃人嘅。

公爵府

PCHB 發表於 19-5-26 23:19
尋日經飛豬早前訂咗部舒適七人車接機,機場去明洞九樹2酒店,43蚊人仔,司機早一日Wechat confirm我,尋日 ...

多謝分享,請問可分享link嗎?
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

Honey 發表於 19-5-26 23:27
多謝分享,請問可分享link嗎?

Download 飛豬 apps 訂嘅,但要入大陸電話號碼同wechat 帳號,同埋支付寶比錢,支付寶香港都可以,好似淘寶買嘢咁。

公爵府

PCHB 發表於 19-5-26 23:31
Download 飛豬 apps 訂嘅,但要入大陸電話號碼同wechat 帳號,同埋支付寶比錢,支付寶香港都可以,好似洗 ...

我有大陸電話&微信,多選擇過Ctrip, 就試用飛猪app 訂車啦,thanks。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

尋日經飛豬早前訂咗部舒適七人車接機,機場去明洞九樹2酒店,43蚊人仔,司機早一日Wechat confirm我,尋日 ...

想問一下?43蚊人仔要唔要係免稅商店買野?買幾多錢先可以?同埋落左機之後攞完行李(emoji)之後去免稅商店買完野就俾張單個司機睇就得?

大宅

LangluiMaMa 發表於 19-5-21 12:41
剛剛星期六才用過飛豬接機,25人仔七人車,直接送往酒店,又幫我們搬行李,好好服務一般訂完之後會 ...

wow......25人仔真是嚇一嚇,咁平!
請問有link 嗎?謝。安排7月中

大宅

你用過,我都想要 link 哦 (emoji),thx

大宅

Mingbeechan 發表於 19-5-28 00:09
想問一下?43蚊人仔要唔要係免稅商店買野?買幾多錢先可以?同埋落左機之後攞完行李(emoji)之後去免稅商店 ...

唔洗去免稅店買嘢喎,拎完行李就直接出去上車,但早一日佢哋有問我需唔需要去免稅店買嘢,話可幫我安排八五折金咭,同埋買滿一千蚊可免費有送機服務,但我覆佢話唔洗,都無要我一定要去。

大宅

skc918 發表於 19-5-28 01:24
你用過,我都想要 link 哦 (emoji),thx

你可睇返上面,download個飛豬apps訂嘅。

大宅

PCHB 發表於 19-5-28 07:27
唔洗去免稅店買嘢喎,拎完行李就直接出去上車,但早一日佢哋有問我需唔需要去免稅店買嘢,話可幫我安排八 ...

咁平!真係要試下唔該曬

大宅

skc918 發表於 19-5-28 01:21
wow......25人仔真是嚇一嚇,咁平!
請問有link 嗎?謝。安排7月中

你用飛豬App揀用車,然後打你航機資料及目的地,就會出晒價錢。應該唔同時段有唔同價錢,自己慢慢睇

大宅

Issac媽 發表於 19-5-21 11:38
回覆 sandraliuso 的帖子

今年1月係ctrip訂左接送ok無問題,佢地一直微信問我去唔去免稅店,如果去消費一 ...

請問一定金額是多小? 可以去樂天嗎?

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

得閒我都去望下先。
Vincent Willem van Gogh,1853年3月30日-1890年7月29日,是位荷蘭後印象派畫家代表人物。

首頁

尾頁

跳至