美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

大宅

BB成長期 發表於 19-5-22 08:52
回覆 BB成長期 的帖子

未有人回覆TIM

我都見到fb狂洗版,請嚟好多明星,媽媽嚟分享。。
我都好想試下個肚腩,同你一樣生完2個修唔返,但又驚個療程呃人,期待你試做完分享

禁止訪問

大宅

BB成長期 發表於 19-6-3 16:57
回覆 cherry車厘 的帖子

S6, 佢係話有合約保證, 計過如不成功是退回$1288

咁即係唔係廣告內容說的$1888/10次(emoji)
似sell再用錢去買另外package喎

禁止訪問

禁止訪問

大宅

BB成長期 發表於 19-6-4 08:57
回覆 cherry車厘 的帖子

即是$1888 係10次, 佢話對我沒有用, 如你係要JOIN都可以, 但預了沒有效, 我0地合 ...

明白。。
再等你之後分享

禁止訪問

洋房

我都去試左,我都係生完幾年個肚鬆又漲搞唔掂想去試下,佢俾左第二部唔知咩以色列機我體驗,又係話s6係去水腫,我地生完呢d係深層脂肪,做s6係冇用會反彈咁講,但我心諗fb寫到明係溶脂唔係去水腫喎,無效退款喎,所以我冇join佢sell我果部,照俾左錢$1888/10次試試佢。10號會上去真正試第一次S6,希望只係個consult 吹水話佢冇用喇

禁止訪問

洋房

BB成長期 發表於 19-6-5 08:42
回覆 carachong 的帖子

哦! 到時大家分享0下, 反正都俾了錢. 看看效果如何.
佢度我果陣條尺就鬆鬆地度,做完之前再度就拉緊左少少度,所以碼數一定係少左,不過我諗都係有細左半cm既,做完佢話兩個鐘內唔好食野住,我做完隔左3個鐘先食,感覺又漲返😅
另外就係可能太多人去體驗,感覺佢地行政好混亂,仲有我做完之後個consultant 帶緊我去前台俾錢,中途可能見到熟客就走開左,搞到我自己行去前台,前台又問我咩事,以為我岩岩去到咁,我覺得有冇搞錯直頭想走,但又覺得1888好抵咁,所以照俾錢,但又冇人同我講條款,個consultant 已經唔知飛左去邊,要我自己問前台前台先係咁搵條款俾我睇,最搞笑一開始係話條款要俾錢出單先有得睇,因為條款喺單度,我淨係問佢療程有冇限期,佢話冇我就照俾錢走左。仲有一樣係體驗完話會送唇膏或mask果d,冇送到俾我,要我問佢地先話冇晒貨,等返貨通知我拎,但又唔見佢地有remark資料送俾我,行政超混亂,但做果陣係okay 既

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

我都去左試S6, 好hard sell,系甘叫你join 貴plan~前台人員好忙,態度不友善~加上多客人去試,佢地做到黑哂面,好差,不會join

洋房

BB成長期 發表於 19-5-21 11:10
我生完2個好耐了, 肚腩鬆時時有好一個沒泡, 見他們說合約保證10次$1888, 一次可見效果, 哪個試做者減了4cm? ...

我想去做過
去到話其實只係表面上嘅水份,我嗰啲係深層脂肪!
跟住立即介紹我做另一個
一次要1880
當然冇俾佢sell到

大宅

好明顯係用平價錢吸引啲人去,之後狂sell其他貴嘅療程

LFYL    發表於 19-9-12 02:10

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

今日試左,如各位所說,流流地..
另外,留意到fb宣傳條片用既機其實唔係S6, S6係幾個laser頭放在想瘦既位置,熱熱地吉吉地,做完之後consultant就話S6只係減水腫,減唔到脂肪,跟著就sell部ultra shape機,呢部就係佢地在片中既機了。跟著比我試埋,因為我做腰肚位,佢地首先用帶扎住個肚等d肥肉標出來,再話好多脂肪,用部機check左有幾粒脂肪,試做就話幫我打走100粒脂肪,如果join course可以小25%脂肪。
做之前會度尺寸,個consultant幫我度,比個manager 話佢拉把尺拉得太緊(當時已經feel到唔對路)
做完....1888/10次係S6機,但只sell ultra shape機,話原價60000,價錢一個問題,最大問題係佢連fb條片都呃人

首頁

尾頁

跳至