興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

想加入貓奴行列, 但需先安裝貓鋼網, 請問有冇好店鋪或師傅介紹? 格仔網會係最後選擇, 因為屋企多窗, 全用格仔感覺好似坐監啊, 希望大家可以介紹俾我, 謝謝

大宅

請問你搵到未呀? 我同要裝, 但唔知邊度有. 曾經有兄弟姐妹寫過話有人做, 但做太少就唔踩你. 但我又搵唔返個Post.

大宅

回覆樓主:

旺角有裝修公司專做防走貓窗花。唔包安裝大約3佰蚊左右

大宅

回覆 catlili 的帖子

請問有冇店舖名呀? 可以PM我嗎?

大宅

Cookson 發表於 19-10-14 15:50
回覆 catlili 的帖子

請問有冇店舖名呀? 可以PM我嗎?

sorry.真系唔記得。系旺角裝修果條街。有專做窗花的,你指定系防貓走佬的

男爵府

我剛安完,係BK JM介紹的. 你地上網搵 " 正好家居" 係土瓜灣, 我自己囉自己裝,梗窗花180個,活動$220同佢講要貓窗花佢會比圖你選, 度尺訂都係用WHATSAPP , 只係去一次囉,
我呢幾日想去AEON 搵格仔網都無貨

大宅

回覆 wspencer 的帖子

可以俾個制成品相黎睇下嗎?

男爵府

回覆 Cookson 的帖子

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22821527&page=2
我唔知點解放唔到相, 你試吓去呢度睇 >>貓网淘唔到.... TT
自由廣場

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

ononkeke 發表於 19-5-21 12:57
想加入貓奴行列, 但需先安裝貓鋼網, 請問有冇好店鋪或師傅介紹? 格仔網會係最後選擇, 因為屋企多窗, ...
如果全開放,無得選擇更係全屋,其實自己做都得

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊