自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

fandycheng 發表於 19-5-22 08:26
https://www.facebook.com/yitiaotv/videos/406834599900349/

Alice,96歲,全香港最老的模特兒,也是經紀 ...

婆婆平時既衣著,就似樓下屋村一個普通婆婆。
但打挩起黎,真係唔錯,幾優雅大方。
真係所有女人,都有權利去扮靚。

男爵府

公爵府

回覆樓主:

直情型

珍珠宮

fandycheng 發表於 19-5-22 08:26
https://www.facebook.com/yitiaotv/videos/406834599900349/

Alice,96歲,全香港最老的模特兒,也是經紀 ...

好高雅!!

複式洋房

複式洋房

好有氣質

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

硬照OK, 但訪問談吐與照片有落差

禁止訪問

王國長老

王國長老

好似Deanie姐
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

fandycheng 發表於 19-5-22 08:58
睇落似66咋

咁又唔似66呀?!
不過比真實年齡, 起碼細十幾年。
我覺得似75~80。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

水晶宮

腰骨挺直,樣子優雅,很好
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

男爵府

哇!我媽屋企樓上個婆婆,真人好有貴氣,出親街都著到好靚

洋房

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

俾人鬧係咪拋頭露面呀
有啲人好保守露下樣都係水性陽花架喎
婆婆好精靈呀!
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

伯爵府

Alice 好靚呀

伯爵府

2024勳章

翡翠宮

回覆樓主:

唔似96歲喎

水晶宮

回覆樓主:

96非常精神,腰骨又直

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至