自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

iamhappiness 發表於 19-5-23 13:41
試過個男人一坐落黎就嬌腳,仲要個鞋底對住你果隻(唔知JM們明唔明我講乜),我好聲好氣叫佢放返低隻腳,佢第 ...

叔叔好嘢!

大宅

如果坐得辛苦我都會出聲⋯⋯ 完全支持你
平平穩穩又過一日

男爵府

2018復活節勳章

你做得無錯WOR
如果我係你, 我應該一坐底就會同佢講:
呀生, 你隻腳可唔可以放返埋D, 我呢邊無位

佢呢D係自私為咗自己坐得舒服
如果佢係大份真係要坐咁多位就唔好意思話佢啫

大宅

iamhappiness 發表於 19-5-23 13:41
試過個男人一坐落黎就嬌腳,仲要個鞋底對住你果隻(唔知JM們明唔明我講乜),我好聲好氣叫佢放返低隻腳,佢第 ...

做得好!坐好啲真係有咁難咩⋯⋯

平平穩穩又過一日

琥珀宮

我前幾日見兩位阿姐係MTR內嘈交,一個話佢係咁挨埋佢度,另一個話無,一個話好心你去坐的士,一個就繼續話無,但我想講其中一位女士,當你係度話對方的時候超大動作,你把"秀髮"加你件懶係嘢的上衣隻袖係咁HI到我,我都好想出聲話你,但我唔想加入你兩個XX戰團亦唔想俾人影,所以樓主你好勇,俾個叻你

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主好勇呀, 俾著係我, 我會起身企就算
有時坐巴士我好唔鍾意人地瞓左個頭/膊頭貼近埋黎, 又唔見佢貼去路口位果邊

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

我都發生過,係地鐵,我冇出聲,有位就轉左位,之後到個阿姐坐,(牙)番個男人轉頭,我好心涼嗰刻

侯爵府

支持要出聲

大宅

支持你!

伯爵府

做得好,d衰狗公成機駁濛

伯爵府

個男人真好

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-5-23 15:59
樓主好勇呀, 俾著係我, 我會起身企就算
有時坐巴士我好唔鍾意人地瞓左個頭/膊頭貼近埋黎, 又唔見佢貼去路口 ...

地鐵巴士小巴實在太多自私人, 在車廂大聲談話/ Q腳 / 迫埋人地個位/剪指甲/ 撩鼻屎/ 訓覺捱去人地度

我每日要坐地鐵上下班, 以上都遇過, 我係會還拖, Q腳就最黑人憎, 佢係無掂到我, 但好難受, 唔知開唔開口產佢好

所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

珍珠宮

cakii 發表於 19-5-23 13:56
我會用個袋放2/3係佢大比上

我都會, 多數佢都會縮, 好WORK

所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

瑪瑙宮

小詠 發表於 19-5-23 16:24
地鐵巴士小巴實在太多自私人, 在車廂大聲談話/ Q腳 / 迫埋人地個位/剪指甲/ 撩鼻屎/ 訓覺捱去人地度

我每 ...
如果每個行為開個post, 會洗版

瑪瑙宮

mei_ 發表於 19-5-23 16:19
做得好,d衰狗公成機駁濛
有時都唔知有心定冇意, 話又怕被佢大聲駁返我

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

goat 發表於 19-5-23 09:54
我試過企左幾個站,見有位坐就坐,
隔離個男人明明好精神,見我坐低即刻睡,一個站的時間佢已熟睡到個頭整 ...

總有離別的時候

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

你做得啱呀,好勇敢

珍珠宮

我都有這樣的經驗,亦會出聲。

男爵府

我試過坐巴士
有個鬼佬坐我隔離
本身大家掂唔到大家
但佢之後越坐越近我
大脾都掂到幾次
我越縮佢就坐得越過
我頂唔順攞左個袋隔住佢