自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Lamlamfong 發表於 19-5-23 17:52
飛台北
3月時訂6月尾連住1/7cx, $13xx 已連稅, 嗰時Cx同hsbc做promo, 每張減$400
你要搵下最近有冇airline ...

仲要早去晚返連1/7我覺得幾抵

伯爵府

iamlazy 發表於 19-5-23 17:22
你幾時去,平時大約$1000-$1400, 暑假大約$1400-$1900, 不過實有人講平時$8xx, 暑假$1000左右, 我通常大約 ...

我見到一個話暑假888連稅先叫抵

子爵府

queenie0102 發表於 19-5-23 13:13
高雄或宜蘭

我自己多數用skyscanner , 永安。
C trip 比我感覺唔穩陣(純個人覺得)
另外你可以睇去台北,再自轉火車。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

brendabb168 發表於 19-5-23 17:50
有咁平?

有,琴日講

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

A_lcy 發表於 19-5-23 17:58

幾年都未必有一次

水晶宮

A_lcy 發表於 19-5-23 17:58

果d留言當撞 , 晒氣

寶石宮

noodleball 發表於 19-5-23 17:55
算抵喎!請問係邊間航空公司呀?

華航

珍珠宮

mama01 發表於 19-5-23 17:13
又唔好咁講,入旅遊谷,真係好多人只識伸手,明明google神一google就有答案既野,都未搵,就開post問,真 ...

我上次問下邊間酒店乾淨,跟著原來有兩個一唱一和串我

珍珠宮

mama01 發表於 19-5-23 17:13
又唔好咁講,入旅遊谷,真係好多人只識伸手,明明google神一google就有答案既野,都未搵,就開post問,真 ...

所以而家自己先 谷歌一下先

男爵府

回覆樓主:

我好懶, 跟國泰假期訂, 3大1b, 8000蚊包哂機票同酒店

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

creambb 發表於 19-5-23 17:04
原來唔係淨係我覺得係,有個勁冇禮貌

覺左好耐,一個笑住串,一個勁無禮貌仲捉人打錯字,句句感嘆號。第一個感覺有料啲但經常俾人ban再改名開新acc復活,第2個好似仲健在但只識答人日本嘢。

男爵府

牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

回覆樓主:

我朋友話永安套票好多時都平,不過我多數係航空公司官網同Expedia 訂多。

寶石宮

goo_littlebb 發表於 19-5-23 18:15
覺左好耐,一個笑住串,一個勁無禮貌仲捉人打錯字,句句感嘆號。第一個感覺有料啲但經常俾人ban再改名開新 ...

我係唔會理佢地架

伯爵府

ngwong2 發表於 19-5-23 15:25
agree.尤其在旅遊版有幾位惡壩.

Agree
都唔啱在那邊發問了!

子爵府

ngwong2 發表於 19-5-23 17:21
我被某一个恶壩閙过。我自問有礼亦有行程想去哪?但吾識排序和西選。咁都被恶婆閙我吾做功課!顶!佢仲要 ...

我都好多謝呢度bk提供咗好多有用資料比我。當然,亦有bk係冇品,鍾意炫耀自己又串人又唔係幫人果隻,呢d可以一概不理,唔駛為呢d人而勞氣

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

我上skyscanner check價,如果官網差唔多就盡量起官網買,有保障D。

寶石宮

queenie0102 發表於 19-5-23 19:49
我都好多謝呢度bk提供咗好多有用資料比我。當然,亦有bk係冇品,鍾意炫耀自己又串人又唔係幫人果隻,呢d可 ...

而家華航promo, 快d買啦

子爵府

good_pig 發表於 19-5-23 20:09
而家華航promo, 快d買啦

知道,唔該晒

子爵府

小星星1 發表於 19-5-23 18:07
我上次問下邊間酒店乾淨,跟著原來有兩個一唱一和串我

我上次問邊度唱日元高D都俾串
不過其她媽媽好好,好詳細解答

水晶宮

-ling- 發表於 19-5-23 18:17
我朋友話永安套票好多時都平,不過我多數係航空公司官網同Expedia 訂多。

我最近睇台北及台中價錢, 我覺得永安套票係平, 扺過分開訂機票及酒店

首頁

尾頁

跳至