自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆樓主:

禁止訪問

珍珠宮

maymaggie 發表於 19-5-23 19:03
日本人開的按摩店vanilla spa,平靚正,乾淨
試過呢間
間嘢裝修好舊
但一眾技師技術唔錯,平

珍珠宮

我去咁多間,覺得Urban retreat服務最好、最貼身
而且價錢合理

子爵府

Leeleelau 發表於 19-5-23 15:56
其他唔熟,淨係知上次去t21 做spa好失望

我上次去ok wor

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我去oasis,上次本身買一送一,遇上klook再七折,折左原價35折抵到喊
Let’s relax就唔係我首選,時間有限通常我揀中至高價位(太貴又唔捨得)

子爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

你指嘅spa係做咩 treatment先
如果按摩文華幾好,我會做埋 scrub & wrap,成個package。
剩按 sofitel so有兩個按摩師我同c6都特登返去搵佢。我嗰個細心,c6嗰個夠力。不過地點無咁方便要坐的士比較塞車。

交通方便就 park hyatt panpuri 環境都舒服。

講到尾睇你遇到咩 therapist 啦。

子爵府

gingerszeto 發表於 19-5-23 18:22
Lunch要五百幾一個人?

係丫,我都吓左一下,但原來星期六日係呢個價,但又真係幾多野食嘅!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

上個月去 so Thai spa一般冇人講到咁好, let's relax冇幫襯好耐, 去開Asia herb, 都係睇師傅手勢
啱啱果轉住t21果頭, 有啲平既推油同按腳都, 仲要價錢平

Buffet只去左pullman 有king carb, 生蠔, 燒大頭蝦, 羊架, 其他就唔多㨂, 不過2百零冇要求

去食法國菜啦, lunch好多都唔貴, 一百蚊左右真係幾抵

男爵府

DHA勳章

Charlotte_mom 發表於 19-5-23 19:48
我去oasis,上次本身買一送一,遇上klook再七折,折左原價35折抵到喊
Let’s relax就唔係我首選, ...

好正 我上次去個間真係後悔到爆,仲要咁貴

男爵府

gingerszeto 發表於 19-5-23 17:28
THX.
我見有人推Goji KITCHEN, 但見好壞參半,有無JM最近食過?

上年11月食過,CP 值唔錯但唔覺得必食
下次去泰國亦唔會再試

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

TMC3012 發表於 19-5-23 20:34
上個月去 so Thai spa一般冇人講到咁好, let's relax冇幫襯好耐, 去開Asia herb, 都係睇師傅手勢
啱啱果 ...

有冇邊間法國菜推介呀?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Charlotte_mom 發表於 19-5-23 19:48
Let’s relax就唔係我首選, ...

珍珠宮

2024年龍年勳章

gingerszeto 發表於 19-5-23 17:28
THX.
我見有人推Goji KITCHEN, 但見好壞參半,有無JM最近食過?

我都想問Goji Kitchen

大宅

zazabeauty 發表於 19-5-23 18:18
Goji 食物質素同環境都中上, 又好食, 價錢港幣2佰幾元, 我覺得好OK呀

記得用EATIGO訂位, 唔同時段, 有唔 ...

禁止訪問

珍珠宮

zazabeauty 發表於 19-5-23 18:18
Goji 食物質素同環境都中上, 又好食, 價錢港幣2佰幾元, 我覺得好OK呀

記得用EATIGO訂位, 唔同時段, 有唔 ...

靜 每次都去又平又舒服,下次想試divana / bhawa

珍珠宮

woodpecker 發表於 19-5-23 22:50
我都想問Goji Kitchen

Goji 好ok架,個人認為最好安排喺行程第3晚食,因為食咗幾餐泰菜會開始悶,有西餐balance下好好的。

珍珠宮

maymaggie 發表於 19-5-23 19:03
日本人開的按摩店vanilla spa,平靚正,乾淨

要唔要book

珍珠宮

TMC3012 發表於 19-5-23 20:34
啱啱果 ...

法國菜邊間好

首頁

尾頁

跳至