親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

對上一次去接近十年前,住近chit lom 和siam的cantara grand at world central,覺得非常方便,酒店靚早餐多款

爬文近年見好多人都介紹T21 hotel,商場樓下好方便,又近bts和MTR

行程打算會去safari zoo, kidzania 同酒店游水,食下野

(已hold T21 hotel和centara grand at world central)

想問大家意見,請手下留情

珍珠宮

可以咁講嘅,話哂BTS MRT喺附近,有大mall
mall外食店都多嘅

未嘗不可~

用戶要求終止服務

終極熊貓 發表於 19-5-24 17:25
可以咁講嘅,話哂BTS MRT喺附近,有大mall
mall外食店都多嘅

T21 酒店都好吸引

珍珠宮

南丁媽咪 發表於 19-5-24 17:38
T21 酒店都好吸引

咁就各花入各眼啦~

禁止訪問

珍珠宮

hkccu2700 發表於 19-5-24 18:13
講交通及購物, 大家都方便.

講級數 :

邊有咁遠呀,天后,銅鑼灣咁啦

象牙宮

回覆樓主:

方便,因為bts同mrt個站都係附近,去鐵路沿線都近!同埋房大,房有洗衣機,商場有food court!

大宅

無話可說 發表於 19-5-24 18:22
方便,因為bts同mrt個站都係附近,去鐵路沿線都近!同埋房大,房有洗衣機,商場有food court!
...

你係指邊間酒店房間有洗遞機?

男爵府

silly.cat 發表於 19-5-24 18:34

係LAW, 我住咁多次T21都無試過房內有洗衣機

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

用戶要求終止服務

...

我plan埋行程先,睇下去邊多,再次決定住邊

wcpcelia    發表於 19-5-26 09:29

象牙宮

silly.cat 發表於 19-5-24 18:34

我以為佢center point其下酒店都有洗衣機添!t21無住過,但住過另外2間有

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

方便呀, easter住完呢頭, 不過T21舊啦,附近好多新酒店㨂
不過下次我會㨂返mbk siam果邊, 啲商場好行好多, 超碼超市大好多

大宅

TMC3012 發表於 19-5-25 13:22
方便呀, easter住完呢頭, 不過T21舊啦,附近好多新酒店㨂
不過下次我會㨂返mbk siam果邊, 啲商場好行好 ...

Siam 附近有乜介紹?謝謝

伯爵府

...

T21酒店房內冇洗衣機。樓下T21商埸個food court真係平靚正,為左佢今年又去住

大宅

不過下次我會㨂返mbk siam果邊, 啲商場好行好 ...

我都想知Siam果頭,有咩好介紹 Thanks
之前我住過Siam kempinski 同central world都好方便

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

NicolaLee 發表於 19-5-27 15:27
我都想知Siam果頭,有咩好介紹 Thanks
之前我住過Siam kempinski 同central world都好方便
...

LIT, siam@siam, holiday inn, mercure

大宅

回覆 silly.cat 的帖子

我住2次都有洗衣機的. (因為我要SMOKING ROOM, 可能咁佢UPGRADE左我)

男爵府

可有酒店推介?正準備計劃暑假出發

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

LM, 我hold 左 t21 同 ratchadamri, ladies trip, 諗住行下,食下野同spa 下,唔知邊間好d....

別墅

T21除左最細果種房之外,其餘都有洗衣機!

首頁

尾頁

跳至