3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

我個仔而家一年班,仲未好定性,佢班主任有同我講,話佢上堂成日離開個位,有時又撩隔離位傾偈,所以而家已經調左上黎坐,但上堂都仲有玩文具,我問佢有冇,佢又話冇!我都唔知點教!有冇媽媽可以分享下?

禁止訪問

複式洋房

2019新春慶豚圓

我o個個又係成日俾班主任打黎投訴,上年朋友介紹左隻益生素俾我,佢食左幾個月,又真係少咗俾人投訴,家長日老師都話覺得佢上堂留心咗,樓主都可以考慮俾小朋友試下

大宅

angelw23 發表於 19-5-26 18:14
我o個個又係成日俾班主任打黎投訴,上年朋友介紹左隻益生素俾我,佢食左幾個月,又真係少咗俾人投訴,家長 ...

可以話比我知那一個牌子的益生菌嗎?

大宅

我o個個又係成日俾班主任打黎投訴,上年朋友介紹左隻益生素俾我,佢食左幾個月,又真係少咗俾人投訴,家長 ...

我都想知邊隻益生菌,thanks!

大宅

都想知邊隻益生素?thanks

禁止訪問

複式洋房

tutu556 發表於 19-5-26 17:45
男仔係會比較活躍D,而且可能仲係細,上到二三年班就會好D

就係見到其他同學仔都唔係咁, 我擔心佢會比老師覺得佢係壞份子

複式洋房

係咩黎架?真係有用嘅我都想試吓!Thx

複式洋房

kaytsangtst 發表於 19-5-27 20:34
其實成日咁樣騷擾到同學,遲早會俾同學排擠

我都擔心, 萬一做壞左個頭, 要用好多時間先可以改返好個印象

複式洋房

2019新春慶豚圓

harbourplace 發表於 19-5-26 23:05
可以話比我知那一個牌子的益生菌嗎?

佢叫智樂益生素,係同兒科醫生一齊研發,裡面有隻智樂菌,可以提升專注力同埋改善情緒

複式洋房

Vodkaaa 發表於 19-5-25 22:35
我個仔而家一年班,仲未好定性,佢班主任有同我講,話佢上堂成日離開個位,有時又撩隔離位傾偈,所以而家已 ...

洋房

maki_kk 發表於 19-6-10 22:17

這一個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊