自由講場

跳至

首頁
12345...28

尾頁

別墅

CicyLeung88 發表於 19-5-26 23:39
我和老公結了婚大約4年半的時間, 一直註了冊都分開住,其實我們有足夠能力買私人樓,但他死都要抽居屋,我都配 ...

完全唔小事喎!我覺得你要正視呢個問題

公爵府

回覆樓主:

從表面睇,睇黎你哋好多問題喎。你哋呢D生活狀況,我就接受不到了,你老公直情奇奇怪怪咁。

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

隱暪完還要發你脾氣,有古怪多。block 冇用,好好同佢傾下。

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

我和老公結了婚大約4年半的時間, 一直註了冊都分開住,其實我們有足夠能力買私人樓,但他死都要抽居屋,我都配 ...
SORRY, 我覺得唔係小事喎, 做乜要唔認自己有老婆, 我覺得佢有問題多D

男爵府

tinlong22 發表於 19-5-26 23:46
唔小事, 結左婚四年半都唔認自己結左婚, 個人覺得佢有問題

x2 好有問題!

你唔洗block whatsapp啦,睇下佢有咩講都好,最多唔回佢。
不過我係你就斬情根了。
女人直覺,佢出面可能有第個都唔奇
村姑 亞Bee

男爵府

回覆樓主:

? 咁都得?
要報税,要寫已婚/未婚,點可以唔上報?
明白你心情。
要冷靜處理呀

男爵府

熱血勳章

hayley_leung 發表於 19-5-26 23:47
唔好介意,其實你有冇諗過,佢會唔會可以有婚外情,而對象又係佢同事呢?
...

世事都被你看透了! 再加抽居屋單人一定抽唔到... 當佢抽到之後就...

複式洋房

點會係小事,佢好過份亦有好有問題!

子爵府

回覆樓主:

樓主你老公咁對你,你都覺得小事?咁佢平時一定對你好差。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔覺係小事,係時候認真考慮係咪同佢一齊就真,古古怪怪!

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

你老公簡直不知所謂, 喺公司有第二個都唔定, 你要好好為自己打算

大宅

回覆樓主:

佢係公司會唔會有第二個呀?邊有理由結婚四年,佢啲同事都唔知到有你存在架?真係好過份,比著我都嬲爆

侯爵府

係咪膠?一D都唔小事,我會上公司等佢放工攤牌

珍珠宮

回覆樓主:

一D都唔係小事, 換著我係你我都嬲爆, 條死佬當我係咩??玩隱婚, 小心佢出面有第二個

水晶宮

回覆樓主:

真係唔係一件小事呀, 結左婚分開住都已經唔係咁好, 家下仲要唔認有老婆, 佢會唔會係有另一個?

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

我覺得因為佢擔心同事會問佢結左婚點解分開住,所以才隠瞞,一開始講了大話,現在好難收科,不過佢一早又唔同你夾定,現在又發脾氣就有d衰。

男爵府

保持單身嘅身份,唔俾同事知道已經結咗婚,感覺係別有用心。係唔係驚阻住佢去偷食呢?你做得好啱,講清楚你嘅感受,下一步你都要諗下自己嘅將來,呢啲情形真係諗左自己先,因為對方已經唔在乎呢段關係,所以你一定要為自己打算。

侯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

嬲得有道理。。佢憑咩發脾氣

禁止訪問

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

抽到居屋會唔會飛左你?好似利用你咁

首頁
12345...28

尾頁

跳至