夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 hazelnutcake 的帖子

係呀,現實生活係冇野,好似平時相處咁,不過大家已經唔同以前咁親密,無咁多野講,發覺佢已經無咗初心的感覺,我個心好噏。

你話睇下隔離舖就明,係邊度睇?可轉條link 比我嗎?

複式洋房

咁你真係要好小心,叫到咁親密

大宅

回覆樓主:

睇到呢啲post,我就諗返起我都經歷過類似嘅事
隻game當初一有得結婚,佢就應該同左果個女人結,我老公仲搞笑到話俾我知,隻game宜家多左結婚功能,我都同佢請唔准佢係入面同其他人結(就算虛擬我都唔想),佢仲實牙實齒話唔會
點知過左幾日,我發現到原來佢一早已經結左,我果陣係嬲佢唔坦白,因為果陣有傾開呢樣野,但佢唔老實話我知結左,仲應承我話唔會
再之後我發現到佢有同果個女人講過啲瞹眛說話(咩你知道我心只有你呢啲)
佢堅持話係講笑,話人地都有老公有個仔。後尾都好似隔左好一段時間,我老公無再玩果game,但由果陣開始,電話不離手,密碼改晒唔再話我知

禁止訪問

複式洋房

回覆 tcsljc 的帖子

唔清楚,只知道佢依家玩緊呢game 放了好多錢入去囉

複式洋房

呢件事之後我已經搬返娘家20日,大家已經溝通話離婚,之後佢話要研究下,由上星期三到依家都未覆我,直到今日佢都未覆我,我就吹佢研究完未,如何?到依家都未答我

複式洋房

回覆 mandychan1027 的帖子

其實當有了呢種心態,好易就有下一次,好似我咁樣

大宅

查電話查到野有時真系好鬼嬲

大宅

CAul 發表於 19-5-27 07:53
第一次發帖,多多指教
係結婚前一年,我發現老公玩online game 認識咗女仔,以老公老婆相稱,係game 裡面仲 ...

我都係相同經歷
我都好難受,唔同既係我搵到個台妹
終止左佢地既關係
但我老公既態度一d都唔覺得自己錯左

男爵府

唉....又係台灣妹, 我識好幾個人都係打機識到台灣妹搭上咗, 唔係男的飛台灣, 就係女的飛香港, 真係上床果隻..
台灣妹好賤, 佢哋好鍾意香港男人同新架坡男人, 因為呢2地的男人係佢哋心目中係筍盘, 以為搭上就可以富貴, 然後可以買好多好多名牌包包(好憎人哋講包包)....台灣妹冇道德可言, 係男人可以上得
wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

珍珠宮

CAul 發表於 19-5-27 07:53
第一次發帖,多多指教
係結婚前一年,我發現老公玩online game 認識咗女仔,以老公老婆相稱,係game 裡面仲 ...

我都覺得佢咁 好嚴重喔。俗語D講:佢同個台灣妹玩得幾大喔。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

PKFC 發表於 19-7-12 21:55
唉....又係台灣妹, 我識好幾個人都係打機識到台灣妹搭上咗, 唔係男的飛台灣, 就係女的飛香港, 真係上床果隻 ...

但香港仔有乜咁富貴?(真心問)新加坡好點喎

珍珠宮

回覆樓主:

其實樓主老公已不是第一次,我都不會再俾機會佢。
幸好未有小朋友,要處理都易點。

有家人支持會好好多

複式洋房

人地識嗲,男人最受哩套

大宅

CAul 發表於 19-5-29 16:11
講少少背景,追我三年,拍拖二年,結婚二年幾,冇小朋友
攤牌之後話我睇咗佢電話,佢當然嬲啦,開始話對我 ...

比人踢爆重那返渣沙,咩人黎

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Onetwofree 發表於 19-5-27 08:59
要坐低好好溝通下,冰封三尺非一日之寒,睇下佢想解決定完結。
都會係甘好的

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

網絡談情?係咪口花花玩下咋?

男爵府

真係慶幸無小朋友...

坦白講, 男人心癮起, 就算老到變阿伯都仲可以未斷癮...
如果你已打算同佢分開不如就直接同佢講, 唔使佢再嘥時間研究啦, 你已決定咗, 就算佢研究到乜嘢結果都唔再關你事.

當然, 如你選擇原諒佢, 我都希望佢可以浪子回頭...

但你就一定要切底咁拔走你心裡面條剌先得.

別墅

CAul 發表於 19-5-29 16:11
講少少背景,追我三年,拍拖二年,結婚二年幾,冇小朋友
攤牌之後話我睇咗佢電話,佢當然嬲啦,開始話對我 ...

佢未試過失去你,根本冇珍惜過你,如果係我,會慶幸冇小朋友,然後二話不說離開佢,佢可能一開始好開心,飛去搵個台灣妹,但就睇下佢開心得幾耐

佢講嘅玩game理由全都假,係愛你係唔需要玩呢種game,男人大把game玩,玩得呢種game,除咗幼稚之外,根本就心思思想出軌,想taste下其他女人,仲要係台灣妹,男人好易俾日本妹、台灣妹,甚至大陸妹攻陷,同埋佢好快對一個女人厭倦

呢種男人太不可靠,你要諗清楚,唔好傻到諗住為咗挽回佢就生小朋友,你會更痛苦、更難受、更難抽身

男人只有分零次出軌同無限次出軌

別墅

CAul 發表於 19-6-21 02:13
呢件事之後我已經搬返娘家20日,大家已經溝通話離婚,之後佢話要研究下,由上星期三到依家都未覆我,直到今 ...

好似分開夠2年,可以單方面離婚,你問下律師,問咗之後我會同佢講未研究到唔緊要,2年啫,我等得(假設係2年)

話時話,佢係咪怕要俾膳養費?所以一直避?

首頁

尾頁

跳至