夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

wkl552 發表於 19-7-16 16:02
你地岩,我太蠢,仲去信佢。

你唔係蠢,而係冇證據時都唔會想諗自己老公有小三啦
但佢如果真有小三,遲早一定會露出馬腳。。
但可以講嘅係,以你講佢而家嘅行為態度等等,係有都唔奇。。即管睇下有冇啲咩蛛絲馬跡
到時有嘅話自己keep低啲證據先,無論點,保障左自己先

別墅

keroppi121 發表於 19-7-16 16:02
呢段時間係會好難捱仲會好漫長,要有心理準備。。無辦法,事情始終會去到有個位會有轉變,但無人會知幾時 ...

我其實唔知可以點對佢好,我煮飯佢唔食,我換床單佢又話唔洗,送禮物亦只放在一旁。我只有唔煩佢,自己同個仔去玩。

洋房

wkl552 發表於 19-7-16 16:11
我其實唔知可以點對佢好,我煮飯佢唔食,我換床單佢又話唔洗,送禮物亦只放在一旁。我只有唔煩佢,自己同 ...

所以唔駛特別做啲咩對佢好,又唔駛對佢特別差。。當同屋住就算。。係難受,但無辦法係要有個過程件事先會清楚,先再有等搞,但社工嗰邊keep住update。。俾啲時間睇下佢發生咩事

別墅

keroppi121 發表於 19-7-16 16:09
你唔係蠢,而係冇證據時都唔會想諗自己老公有小三啦
但佢如果真有小三,遲早一定會露出馬腳。。
但可以講 ...

我本身都仲好信佢,但佢太刻意去收起部電話(佢有三部)我先起疑。加上佢平常好少同女性聯絡得咁密,佢九點一離開屋企就whatapps,做到十一點幾個女人都有揾佢。佢以前好早訓,依家好夜都在線上,我有女人個電話,佢地成日齊上齊落。

珍珠宮

你忍得幾耐呀,一下好似同屋住,一起住,唔好理佢做D咩...佢只係BB老豆...
11年又點呀....我18年咪一樣離婚,佢同你老公好似,我又係湊仔個二年就出事了...之後無行埋好耐,想行埋時,佢好多藉口,甘我好肯定佢己有另一個了...前夫一離開個家,我即換鎖,我要做得比佢絕...
哈哈...

洋房

wkl552 發表於 19-7-16 16:19
我本身都仲好信佢,但佢太刻意去收起部電話(佢有三部)我先起疑。加上佢平常好少同女性聯絡得咁密,佢九點 ...

其實好大機會係有小三。。不過又咁講,佢同小三嘅感情冇基礎,好多時都係覺得同你感情唔好搵人傾訴,傾出個感情來。。咁而家佢覺得同小三舒服冇包袱,因為對家一定咩都順住佢。。所以你一定唔好同佢嘈。。如果你仲想挽救嘅話。。總之時機一到就會有轉變。。姑勿論係好係壞。。記住有幾難受辛苦,係會過去的

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wkl552 發表於 19-7-16 15:55
我估有一齊食飯,北上唱K,都係一時時早小小返,仍然好抗拒我,仲話搵到新對象會通知我,叫我第時有男人的 ...
既然咁抗拒你,你就吾好再刻意去接近佢,暫時當佢同屋住先啦。吾好再討好佢,做番你自己,但又吾好同佢嘈,一切平常心。呢段時期間係辛苦,但點都會過去,捱過左就得喇,加油。另外,工人幾時黎?

別墅

Connielai 發表於 19-7-16 16:59
既然咁抗拒你,你就吾好再刻意去接近佢,暫時當佢同屋住先啦。吾好再討好佢,做番你自己,但又吾好同佢嘈, ...

剛剛請咋,起碼三個月

大宅

回覆 lingfu 的帖子

咁蠢既女人都有。唔怪得D人話女人好呃!睇路呀C姐!haaa

男爵府

wkl552 發表於 19-7-16 13:30
雖說我老公話會試下再同我繼續一齊,但佢好多野話比我知,佢已經對我死心。我發現佢電話入面唔再set我係老 ...

你最近先開始check佢電話?

別墅

matcha-moo 發表於 19-7-17 06:16
你最近先開始check佢電話?

係呀,因為佢好刻意咁收埋其中一部係袋,就算有信息聲都唔睇(佢以前係秒回果d人)然後佢一行開去廁所個whatapps就立即在線上。

別墅

chelsealam 發表於 19-7-17 00:20

男爵府

Day 1 已經話佢一定身有屎啦呢個男人真係極無恥~明明自己偷食仲賴個老婆呢樣嗰樣~好賤格

別墅

mingmama 發表於 19-7-17 07:30
Day 1 已經話佢一定身有屎啦呢個男人真係極無恥~明明自己偷食仲賴個老婆呢樣嗰樣~好賤格 ...

佢地成日傾電話,但一日只打比我一次,講幾秒。我拖佢手都一面嫌棄。。。

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

chelsealam 發表於 19-7-17 00:20

我係男人呀

不過樓主個case
都肯定咗出面有第二個而且冇心返來
惟獨會再望下個仔
睇你忍唔忍到喇
自問我就唔得既

我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

翡翠宮

wkl552 發表於 19-7-16 16:11
我其實唔知可以點對佢好,我煮飯佢唔食,我換床單佢又話唔洗,送禮物亦只放在一旁。我只有唔煩佢,自己同 ...

算把啦
你點做都無用
本身對你已經反感
而家仲有外來引力
你為自己打算下好過

大宅

wkl552 發表於 19-7-17 08:14
佢地成日傾電話,但一日只打比我一次,講幾秒。我拖佢手都一面嫌棄。。。
...

經驗之談,100 percent有女人。 咁明顯,你仲信佢?

佢哋而家熱戀緊,梗係日傾夜傾啦! 而家個男人變咗心,你做得幾好都冇用, 棧吃力不討好。 唔想冇咗頭家,就當佢同屋住。 覺得難受頂唔順,就離婚啦

首頁

尾頁

跳至