夫婦情感

跳至

首頁
12345...14

尾頁

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

wkl552 發表於 19-5-27 13:20
佢有時做野要去到關囗,我唯一選擇就係信佢。但我唔明點解佢唔原諒我啫。
...
一係心虛
一係心淡
睇你相信邊一個
又接受邊一個
你叫得話等仔上k先出去搵工
我都睇唔到你有咩本錢叫離婚

我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

子爵府

oooCeciooo 發表於 19-5-27 13:08
通常被搵到有dom,都話係街派,我真係咁耐以黎都未見過係街派dom,係咪真係有呀
...

橋唔怕舊..... 睇下咩牌子, 打去問佢仲有無得派, 都可以把真假縮窄.... 不過揭穿又點, 留主一樣求複合...

我知非洲或巴西開嘉年華試過派.... 家計會好似曾有, 係上去時比, 好耐了, 但厚過手套, 掉了....

好野會通街派?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

wkl552 發表於 19-5-27 12:52
我同老公今年相識十一年了。結左婚三年有個一歲四個月的仔仔,老公揸車搵食既,我由上年八月開始轉左做全職 ...
去到呢個情況,要搵教會家庭服務幫下手

別墅

KILW 發表於 19-5-27 13:28
愈著緊愈低姿態反而老公愈唔志在,比著我就先計劃好最壞情況,準備好就突然消失,佢仲有心就可能會掛下你地 ...

佢仲錫個仔既,日日都有陪佢去公園,我打視像比佢都有聽,又會買下尿片,紙巾返黎。只是對我好冷淡…

別墅

lingfu 發表於 19-5-27 13:31
一係心虛
一係心淡
睇你相信邊一個

我只係想比d機會同時間大家段感情啫。層樓係我個名既,儲蓄亦夠洗,揾反份工亦不太難。不過仔仔無人照顧係真既。

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-27 13:39
橋唔怕舊..... 睇下咩牌子, 打去問佢仲有無得派, 都可以把真假縮窄.... 不過揭穿又點, 留主一樣求複合...: ...

「家計會好似曾有, 係上去時比, 好耐了, 但厚過手套」~ 我都聽過家計會嗰啲dom勁厚~不過估唔到係厚過手套呢個地步

翡翠宮

回覆樓主:

你無証據佢出軌,老實我亦吾覺得你想去揾証據
確實你自己都知自己脾氣吾好曾經當佢垃圾
咁仲可以點 當無事努力揾工等自己有後路囉
結左婚吾係老馮要原諒,佢係吾原諒你無佢乎
人心係完全無規律既
而家只可以搏佢講下就算,吾會來真的。

男爵府

wkl552 發表於 19-5-27 13:51
我只係想比d機會同時間大家段感情啫。層樓係我個名既,儲蓄亦夠洗,揾反份工亦不太難。不過仔仔無人照顧係 ...

如果真係想要畀機會大家~搵婚姻輔導幫下手啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mingmama 發表於 19-5-27 13:51
「家計會好似曾有, 係上去時比, 好耐了, 但厚過手套」~ 我都聽過家計會嗰啲dom勁厚~不過估唔到係厚過手 ...

痴線啦!!厚過手套梗係講笑
之前有人話好多年前去蘭桂坊有得派,不過我冇收過
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wkl552 發表於 19-5-27 13:48
佢仲錫個仔既,日日都有陪佢去公園,我打視像比佢都有聽,又會買下尿片,紙巾返黎。只是對我好冷淡…
...

……

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有時候衝口而出嘅説話,真係説者無心,聽者有意,兩公婆都要彼此互相尊重。男或女都好,都想對方重視自己,而佢可能一直耿耿於懷覺得自己在這個家唔重要,可有可無,好似無位置咁。
我唸大家不如好好冷靜傾一傾,比段時間大家,如果過一排都無改善,真係要唸下日後嘅路點行。你也知自己問題所在,決心都改變下,有小朋友,你控制不到脾氣,都會影響孩子。

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 19-5-27 13:53
痴線啦!!厚過手套梗係講笑
之前有人話好多年前去蘭桂坊有得派,不過我冇收過
...
但真係厚到唔會想用
厚到咁真係唔怪得咁安全
係安全到寧願唔搞自己打機算

我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

寶石宮

lingfu 發表於 19-5-27 14:10
但真係厚到唔會想用
厚到咁真係唔怪得咁安全

我知。但係厚過手套又好似誇張咗啲。 家計會嗰啲冇見過,健康院嗰啲我知係點樣

別墅

crystal媽咪 發表於 19-5-27 13:54
如果佢仲錫個仔,睇下佢可唔可以為個仔做同屋主關係。不過真係要收下啲脾氣,鬧交唔好鬧得咁盡
...

其實依家已經好似同屋企啦彼此之間除了仔仔已經無話題。

寶石宮

wkl552 發表於 19-5-27 14:15
其實依家已經好似同屋企啦彼此之間除了仔仔已經無話題。

……

別墅

Angelice-BeBe 發表於 19-5-27 14:09
有時候衝口而出嘅説話,真係説者無心,聽者有意,兩公婆都要彼此互相尊重。男或女都好,都想對方重視自己, ...

我唔知點可以比返d責任佢。因為屋企好多野都我自己跟左,所以我之前一氣之下先話佢可有可無咁。唉…

男爵府

lingfu 發表於 19-5-27 14:10
但真係厚到唔會想用
厚到咁真係唔怪得咁安全

真係好想見識一下

男爵府

樓主對老公既脾氣令關係疏離,
而老公"可能"借叫雞/包小三逃避而令關係疏離,大家都有問題,打和...

發現condom唔係重點(無condom亦唔代表無第二個),唔駛糾纏係咪免費派既問題,重點係佢對樓主仲有無愛,但睇黎佢似想離婚多...如果去到咁,有時勉強無幸福的... 樓主兩公婆認真坐下傾多次係咪真係無得繼續吧...祝福

寶石宮

mingmama 發表於 19-5-27 14:37
真係好想見識一下

去健康院買呀。厚到你唔會用

複式洋房

首頁
12345...14

尾頁

跳至