自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

我諗真係好多人想移民/退休去第二度住,我都有留意下,最近都幾多人講馬來西亞檳城,門檻低。

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

回覆樓主:

睇東方標題,好多人想棄城

公爵府

she007 發表於 19-5-28 15:10
我諗真係好多人想移民/退休去第二度住,我都有留意下,最近都幾多人講馬來西亞檳城,門檻低。
...

我都計劃中

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

想果D唔好成日得個想,快D申請先,偷步申請!唔系好快多人申請人地會提高門欖,到時就望門輕歎!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

...
不時都有

大宅

回覆樓主:

仲多左好多人不停撐華為&逃犯條例

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

回覆樓主:

有錢有能力想走,好正常!香港樓價貴,可能以前平買供完,咪想賣走吐錢,離開囉!

大宅

馬來世亞咁唔安全
門檻低又點

水晶宮

tablecloth 發表於 19-5-28 15:47
仲多左好多人不停撐華為&逃犯條例
請問撐華為有咩問題? 美國佬咁對華為你真心覺得冇問題? 佢仲惡過共產黨喎?

伯爵府

回覆樓主:

係就快啲,好想睇樓價冧嗰一日,講極都唔冧

男爵府

97 年走嘅人仲多啦。結果大部分人返晒來「搵食」。

伯爵府

luvkaka 發表於 19-5-28 16:00
請問撐華為有咩問題? 美國佬咁對華為你真心覺得冇問題? 佢仲惡過共產黨喎?
...

係囉,撐華為有問題嗎?

水晶宮

agnesbee 發表於 19-5-28 16:05
係囉,撐華為有問題嗎?
我都想知, 等佢答. 我真心想知有咩問題?

公爵府

回覆 she007 的帖子

朋友之間都唔少人討論有什麼後著。

珍珠宮

畀面勳章

有小朋友去馬來西亞好似差d

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

不嬲都有架啦, 唔覺得多左好多移民帖, 不過d 人開始講門檻低果d 地方.

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wing_wing912 發表於 19-5-28 15:18
睇東方標題,好多人想棄城

報紙成日都講啦

珍珠宮

yuyueng 發表於 19-5-28 15:26
想果D唔好成日得個想,快D申請先,偷步申請!唔系好快多人申請人地會提高門欖,到時就望門輕歎! ...

中肯

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

...
馬來西亞排華,隔離有個post講Quebec,會唔會好d?

首頁
12345...8

尾頁

跳至