想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

canteen31 發表於 19-5-29 03:06
咁得意嘅,你上個月先幫中醫診所請人,係咪想介紹西營盤診所呀

你呢段嘢已幾年前post過啦喎

佢個tirle打錯左,唔係分享懷孕經歷,係分享中醫資料......我完全睇唔到佢內容有咩經歷可言

複式洋房

lovebb2018 發表於 20-5-29 07:11
佢個tirle打錯左,唔係分享懷孕經歷,係分享中醫資料......我完全睇唔到佢內容有咩經歷可言
...

我並無工作、只係一位普通全職媽媽,請你唔好誤會!至於上面嘅分享,我都係照醫生講咩,我打咩,我無作同sale!我只係一心諗住網上分享一下,互相鼓勵,並無他意!唔信大可問下呢度有私底下pm我既女士們,我有無sale佢地!
我明白而家網上有好多打手,分享假資料,但我要講明,我只係一位普通媽媽,以上文章,只是分享及鼓勵,各位想懷孕既媽媽,請別放棄(emoji)

複式洋房

lovebb2018 發表於 20-5-29 07:09
好假喎......仲有,西醫角度,冇話子宮厚唔厚呢樣野架,更加唔會話個胎痴我實唔實囉......早期出血,係西 ...

我果時真係唔係早期出血,我有去睇第一位婦科醫生,余若X醫生,佢話我作小產!
雖然我經歷嘅野唔係真係好心,所以我都感恩最後能成功懷孕,所以先想大家分享,叫各位女士們別放棄,同埋睇多一,兩位醫生先好相信!

禁止訪問

別墅

hoholy 發表於 20-6-4 11:53
我並無工作、只係一位普通全職媽媽,請你唔好誤會!至於上面嘅分享,我都係照醫生講咩,我打咩,我無作同s ...

完全睇唔到有咩經歷可言醉翁之意不在酒

大宅

canteen31 發表於 19-5-29 03:06
咁得意嘅,你上個月先幫中醫診所請人,係咪想介紹西營盤診所呀

你呢段嘢已幾年前post過啦喎

係啦....西醫點會講子宮夠厚吖!話冇sell人,但一定預咗好多人叫佢pm中醫資料!

別墅

hoholy 發表於 19-5-29 00:51
有一日見血,以為來m無理!結果流左7日血,個肚仲一直痛,覺得好唔舒服,於是到樓下西醫睇左兩次!醫生只 ...

想要中緊資料

複式洋房

Baoyeung 發表於 20-6-4 19:02
係啦....西醫點會講子宮夠厚吖!話冇sell人,但一定預咗好多人叫佢pm中醫資料!
...

真的有,余醫生話我子宮夠厚,我本以為係m到,佢話照超聲波子宮夠厚,唔係m到,係作小產,我完全無講大話!

複式洋房

Baoyeung 發表於 20-6-4 19:02
...

我想講,我睇開個中醫,收費都係幾十蚊一日藥,我駛唔駛咁樣幫佢宣傳(emoji)(emoji)
又唔係d專幫人助孕,每次收成千蚊果種(emoji)(emoji)
有必要嗎(emoji)

複式洋房

lovebb2018 發表於 20-6-4 16:26
完全睇唔到有咩經歷可言醉翁之意不在酒

你要每字針對,我都無辦法,反正網絡分享,人人都是從心,請你專重別人!

首頁

尾頁

跳至