論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

車神媽 發表於 19-6-15 11:54
唔好意思,我想問吓咁樣搵工人係咪唔使比萬幾蚊雇傭公司?
直接叫工人自己申請?
咁提交雇主薪金證明嗰啲 ...

喺個app度搵工人,搵啱就interview, 如相方都OK, 就叫返helper libraxxx搞,先俾$600 body check, 會再約時間簽合約,因為helper libraxxx 有合作的agent, 簽合約時俾$26xx, 咁就搞掂。
因為我唔想自己煩,就俾多千六人地搞。
如果仲想慳啲,就interview 後,自己去掂form搞,大概一千加姐姐$600 body check

大宅

車神媽 發表於 19-6-15 11:54
唔好意思,我想問吓咁樣搵工人係咪唔使比萬幾蚊雇傭公司?
直接叫工人自己申請?
咁提交雇主薪金證明嗰啲 ...

另外,呢個app頭一星期免費,之後要俾月費180

別墅

micmic1352000 發表於 19-5-29 20:16
個人意見,請菲不如試吓去facebook group 搵,斷約完約都有。一post 上去,好快有人message 妳。唔洗錢之餘 ...

可pm我是那個what’s app group嗎?

大宅

MannieCSM 發表於 19-6-15 12:00
喺個app度搵工人,搵啱就interview, 如相方都OK, 就叫返helper libraxxx搞,先俾$600 body check, 會再約 ...

原來helper libraxxx會幫人搞手續,好似好方便幾好喎$26xx好平呀,唔該晒你呀,我已經download左個Apps填左資料今次真係唔該晒你

大宅

車神媽 發表於 19-6-15 13:51
原來helper libraxxx會幫人搞手續,好似好方便幾好喎$26xx好平呀,唔該晒你呀,我已經download左個Apps填左 ...

唔洗客氣,祝你好運

大宅

車神媽 發表於 19-6-15 13:51
原來helper libraxxx會幫人搞手續,好似好方便幾好喎$26xx好平呀,唔該晒你呀,我已經download左個Apps填左 ...

忘記講,$26xx 是本地完約姐姐only

大宅

MannieCSM 發表於 19-6-15 13:58
忘記講,$26xx 是本地完約姐姐only

知道麻煩哂你,謝謝你

大宅

回覆 MannieCSM 的帖子

我都係呢度搵,不過自己send massage 搵的工人姐姐真係得幾個覆,想問下你多姐姐覆嗎?

別墅

cyrus1988 發表於 19-5-29 19:26
有無人試過?流程係點?

Mama helper apps
$700搞手續 無中介費
請左完約 幾好既工人
但要自己interview 合心水就請
睇運

大宅

lavender~cat 發表於 19-6-16 00:47
回覆 MannieCSM 的帖子

我都係呢度搵,不過自己send massage 搵的工人姐姐真係得幾個覆,想問下你多姐姐覆 ...

好多呀,斷約,海外,完約都有,但我只要本地完約,仲要夾啱日子,啱心水只有幾個咋

複式洋房

micmic1352000 發表於 19-5-29 20:16
個人意見,請菲不如試吓去facebook group 搵,斷約完約都有。一post 上去,好快有人message 妳。唔洗錢之餘 ...

咩group嚟㗎,麻煩告知

首頁

尾頁

跳至