自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

希望邪不能勝正

華為要撐住

水晶宮

回覆樓主:

我冇死機呀

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

回覆樓主:

無死機

男爵府

有幾個朋友死機,要restore,無哂data。
另外有啲用緊話冇事,會唔會係個別apps撞apps嘅問題呢?

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

katherine.k 發表於 19-5-29 19:48
啱啱聽問佢聽日系統更新咗 好多人都死曬機, 你哋唔使徬徨, 部機影相咁靚 不如當佢係一部相機你嘅心情可能 ...

唔使在這裡妖言惑眾呀~

大家一定要支持華為~

日本及法國兩間及公司,因為科技被美國先進,便被拆骨了~

美國會想點對付華為?卅年前的東芝事件,可作參考
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28247558

十年前法國也是同樣遭遇, 一間有競爭力跨國企業,這樣便被美國拆骨 ~

北京提「法版華為」法國 阿爾斯通前高管籲中歐回擊美國
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28247326

大宅

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

I9528 發表於 19-5-29 21:38
用緊,依然無穿無爛喎

我也是啊

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我一家三口都係用緊華為,剛查左係最新版本,無死機啊!死機係用緊山寨版?

公爵府

HCF 發表於 19-5-29 20:38
Me too

你用華為手機咩?
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

複式洋房

剛剛轉左華為機
真心好用喎
比我係Trum 都要做下野啦

公爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

侯爵府

大力大力 發表於 19-5-29 23:12

唔使在這裡妖言惑眾呀~

呢班人係咪收美國佬好多錢,所以不停抹黑呢?
幫美國做埋D咁衰格嘅嘢,搞自己華人嘅公司,行為差劣。

大宅

回覆 calvin1230hk 的帖子

新港人,請尊重言論自由,切勿動不動人身攻擊,有證據惡意抹黑,可以提議華為公司學習689發出律師信。

侯爵府

psleung803 發表於 19-5-30 09:19
回覆 calvin1230hk 的帖子

新港人,請尊重言論自由,切勿動不動人身攻擊,有證據惡意抹黑,可以提議華為公 ...

睇你嘅回覆就知咩叫雙重標準囉,滿口民主自由班人最鐘意,講一套,做一套,惡意抹黑人地新港人,真係醜陋的完美示範。

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謠言止於智者

禁止訪問

複式洋房

回覆樓主:

用華為機覆你,一切安好,有心

Bbpig2014    發表於 19-5-30 21:45

禁止訪問

水晶宮

回覆樓主:

買左水貨,行貨冇事

伯爵府

InkCartridge 發表於 19-5-29 19:58
華為用家,心情極好。用華為令我清楚明白咩係妖言惑眾。

申利: 用緊二部華為,一路用華為煲劇,一路用緊 ...

我都用緊華為。屋企人3個都用。未死得想轉機都無機會。

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

算把啦
大話講十次會變事實
利申:四年幾小米用家
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

首頁
12345...6

尾頁

跳至