自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

見到報紙話四叔個外孫女結婚,我到今日先知,四叔原來仲有三個囡,一直以為佢得兩個仔咋 一直以黎所有報紙雜誌都係講緊佢兩個仔( 千億新抱老公,同埋個三胞胎大佬)

大宅

真係唔知
新聞成日都係講佢d仔

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章

隱形人一般的存在

伯爵府

太平公主 發表於 19-5-30 17:43
見到報紙話四叔個外孫女結婚,我到今日先知,四叔原來仲有三個囡,一直以為佢得兩個仔咋 一直以黎所有報紙 ...

重男輕女到呢!(又可能傳媒有報道)

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

完全唔知

大宅

真係完全唔知

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

佢有女同女婿係高司高層呀

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

外孫都結婚,咁千億老公又算細喎

禁止訪問

子爵府

2019新春慶豚圓

見到報紙話四叔個外孫女結婚,我到今日先知,四叔原來仲有三個囡,一直以為佢得兩個仔咋 一直以黎所有報紙 ...

傳媒好少提佢D女,宜家先知有三個女,外孫女都結婚喇!

侯爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

我知佢肯定有個女,但唔知有幾個女。以前見到系佢女婿做管理層,現在系佢外孫女做管理層,大革新。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章

回覆樓主:

新聞曾經有報導過佢女同女婿都幫佢打理生意

男爵府

大女同大女婿,同2個外孫女都在集團工作。1個跟呀媽1個跟老豆。
另2個女已退休

象牙宮

我愛Corina 發表於 19-5-30 18:07
佢有女同女婿係高司高層呀

恒基官網有介紹大女李佩雯同女婿李寧

https://www.hld.com/tc/about/director_management.shtml

珍珠宮

123blow 發表於 19-5-30 18:12
隱形咪好囉....比我有大把錢, 我想隱形日日開心過!

其實香港大把有錢㗎, 有私人遊艇、 又養下馬仔咁.. ...

英雄所見略同

子爵府

知!女同女婿都係公司做!好似外孫女都係添!其實佢地都係娶左徐子淇,猛咁生b,先勁上娛樂版咋!之前名媛ball場果d報導都有講過下4叔d女嘅

公爵府

回覆樓主:

好耐之前,報紙有家族圖知佢係有女既

珍珠宮

佢大佬結婚未?

大宅

而家先知有女。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊