夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

mamaelaine 發表於 19-5-31 05:40
老公識左d壞朋友成日去夜總會。次次都5,6點天光先返,去得好密。重點係我左陀緊bb個時佢都係咁,依沒生埋都 ...

你嘅情況 我好明白 一定係好痛苦 小朋友又咁細 但係一個 男人就連老婆 陀仔直到生埋bb出嚟 都要出去玩 玩完仲要返嚟發癲
呢啲老公 真係唔使諗 長痛不如短痛 應該即刻分開 避免日後連累埋啲小朋友 對佢哋成長有負面影響

子爵府

做得夜總會個d女都好高質素,坦白講,玩開都好難收手,除非無錢去。
你由有左到坐月,佢都照玩唔理你,我係你就心死,唔離婚都要經濟封鎖先。叫佢比晒d錢你管,比一張卡佢渣手,cash分少少比佢責袋好啦。
女人都係愛自己最緊要,唔好傷心啦,坐月唔可以喊咁多架。樓主,休息多d!

男爵府

bedwinfi 發表於 19-6-1 06:09
有兩條路,我媽選了第一條路,現在我們四兄妹都很孝順我媽,不理老豆。
1.開中明義,放棄呢段關係,尋求自 ...
我覺得第二條路係無乜可能...
環顧有去玩女人既男人,無一個回到頭,除非佢自己唔得...
有錢就落night,一萬幾千,飲酒買女出街鐘..
無錢就一樓一,幾百蚊搞掂...

要明白男人去玩既目的係新鮮感,外邊花花世界,加上朋友推波助瀾,算吧啦...

別墅

老公識左d壞朋友成日去夜總會。次次都5,6點天光先返,去得好密。重點係我左陀緊bb個時佢都係咁,依沒生埋都 ...

系你一定走 點會純飲酒 摸同鍚走五甩即使冇搞

複式洋房

bedwinfi 發表於 19-6-1 06:09
有兩條路,我媽選了第一條路,現在我們四兄妹都很孝順我媽,不理老豆。
1.開中明義,放棄呢段關係,尋求自 ...
但你第2條路,唔覺得有幾多人會喜愛咁揀,個男人已經壞咗臭咗腐爛咗,仲點再愛返佢…

複式洋房

crystal5142000 發表於 19-6-5 17:01
做得夜總會個d女都好高質素,坦白講,玩開都好難收手,除非無錢去。
你由有左到坐月,佢都照玩唔理你,我係 ...
我未拍拖未結婚上尼學定野。經濟封鎖係點做到,個c6都已經唔愛老婆點令佢比錢?

大宅

sophora 發表於 19-6-6 02:02
但你第2條路,唔覺得有幾多人會喜愛咁揀,個男人已經壞咗臭咗腐爛咗,仲點再愛返佢…
...

第一條路係最合理,第二條路只是另一個可能性。
建議大家看看一日劇《老公的那個進不來》(老公進不來)。這是日本一真人真事改編,時代背景和事實差幾十年,但內容確是那兩老夫婦的故事。當我看過這個極端的案例後,對性和愛有更深層次的理解。選第二條路是難,但必須是建基於兩人的愛,只要兩人的愛還存在,第二條路是可行的。而我媽知我爸是沒有愛,所以第一條更合適。

男爵府

回覆樓主:

朋友做緊夜總會,會kiss會渣會摷嘢好平常,留電話就緊係想個客第日搵番自己坐枱,出去酒店無人話一定過夜,可以搞一次就走嫁
總之呢個男人,一係你死忍,你接受到“識番屋企就得“咁咪繼續一齊,難受既係你,你同老公嘈交影響既係你既小朋友,你難受你情緒有問題最終可能會摧毀你同小朋友嘅將來
相信你老公好難返到轉頭, 因為有一部分原因係關乎佢嘅工作夥伴, 一部分係佢嘅朋友 ,另一部分係男人嘅天性咸濕,佢進入咗呢個花花世界,根本好難返轉頭 ,如果你同佢離咗婚或者佢會傷心一陣,但好快佢會覺得自由自在冇曬束縛
你要知道,你坐緊月佢都可以掛住玩,你唔再係佢第1位

大宅

我唔會忍自己老公出去玩囉⋯⋯
佢話人地老婆點解你會咁敏感丶你咪答番佢咁你搵返一個唔理你嘅老婆囉!
強硬啲!去得夜總會點會冇嘢搞啊、打死都唔信啦⋯⋯

伯爵府

回覆樓主:

呢啲男人玩到咁,九成玩上癮,只會越玩越大,上床都係遲早嘅事,太污糟,做老婆點能夠接受,如果你無經濟能力,又無外家做後援,我覺得一係佢比多啲錢你做家用同儲起做私己,一係就以後唔好去玩,留係屋企陪家人,情願揾少啲錢!!根本啲男人就係要有人陪埋一齊衰先開心嘅。

別墅

DarkChing 發表於 19-5-31 09:11
咁又真係幾過分,有細路唔幫手仲出去玩

係囉,真係好難頂
樓主加油

禁止訪問

大宅

如果你有經濟能力就離婚啦
2個小朋友冇老豆?我自己都冇,我同哥哥都係冇老豆架啦,
之後小學冇埋呀媽都係咁過
玩女人既男人唔好要啦
我朋友個老公有排成日話飲野飲到朝早5點幾先返