網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

每年6月除咗618,仲有銀聯62折優惠,喜歡内地網購或北上遊玩嘅jm不容錯過,好多内地購物網站/apps參與,仲有實體店,衣食住行乜都有,有興趣睇下以下網址有乜優惠。

每一店鋪都要留意條款,有啲須要用apple pay、Huawei pay等,有啲要用雲閃付app。

银联62节 三天62折 https://hd.95516.com/mobile_yun/index.php

Cheuk2012    發表於 19-6-7 23:39

翡翠宮

回覆樓主:

我先拔頭籌,1號店買啲食品玩下,好順利

翡翠宮

回覆樓主:

又試咗家樂福,新人領券99減50,銀聯再平¥25 ,寄去私集。雲閃付滿咗額,改用Huawei pay,得咗。

子爵府

lyh80115 發表於 19-5-31 15:52
又試咗家樂福,新人領券99減50,銀聯再平¥25 ,寄去私集。雲閃付滿咗額,改用Huawei pay,得咗。 ...

師兄,你真係

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lyh80115 發表於 19-5-31 09:18
我先拔頭籌,1號店買啲食品玩下,好順利

Ching, 我又跟您開左個家樂福戶口呀, 但點解揾唔到您講果個優惠嘅? (99 -50)

翡翠宮

pyng4030 發表於 19-5-31 21:38
Ching, 我又跟您開左個家樂福戶口呀, 但點解揾唔到您講果個優惠嘅? (99 -50)
...

首頁見到,我由昨晚開始攞券一直話搶晒,試到今日中午前先攞到。

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lyh80115 發表於 19-5-31 22:05
首頁見到,我由昨晚開始攞券一直話搶晒,試到今日中午前先攞到。

哎呀, 點解我個首頁唔同您嘅? 請問ching 我是否 down 錯 app?

翡翠宮

pyng4030 發表於 19-5-31 22:17
哎呀, 點解我個首頁唔同您嘅? 請問ching 我是否 down 錯 app?

咦,呢個app好有可疑 。App個名叫家乐福商城。

伯爵府

回覆 lyh80115 的帖子

吓, 假網頁來的嗎? 巧驚驚喎

咁我而家去 delete 左佢先

翡翠宮

pyng4030 發表於 19-5-31 23:38

有商城跟尾。你嗰個可能係家樂福實體店用。

翡翠宮

pyng4030 發表於 19-5-31 23:38

又發掘下其他優惠,仲有好多,中國移動app充值62折最多減20,1药网買藥又係減20,美團減8蚊好過無……等等等等!

伯爵府

lyh80115 發表於 19-5-31 23:40
有商城跟尾。你嗰個可能係家樂福實體店用。

揾到您果個啦, 不過趕唔切拿紅包了, 原來個活動係至到今日咋

不過都好多謝 ching 介紹咁多內地網購給我們認識

翡翠宮

pyng4030 發表於 19-5-31 23:59
揾到您果個啦, 不過趕唔切拿紅包了, 原來個活動係至到今日咋

不過都好多謝 ching 介紹咁 ...

家樂福6月繼續有99減50,有無攞到?但銀聯62折此刻可能已滿額。

公爵府

牛年勳章

伯爵府

lyh80115 發表於 19-6-2 11:06

家樂福6月繼續有99減50,有無攞到?但銀聯62折此刻可能已滿 ...

試左兩日都係失敗喔

新人券應該係新人都有先吸客, 而家要客人不停咁搶但又好難成功, 真的有點趕客, 都係專注玩淘寶算了

禁止訪問

翡翠宮

pyng4030 發表於 19-6-3 14:24
試左兩日都係失敗喔

新人券應該係新人都有先吸客, 而家要客人不停咁搶但又好難成功, 真 ...

佢都送咗啲細額新人券。我都係打算玩1次,因為原價加上集運費一定唔抵,呢啲超市貨品我通常京東買包郵。

住内地就好啦,超多網購選擇,内地叫外賣唔止食品,方圓幾公里好多種類店鋪都可以送,1小時内送到。

琥珀宮

謝謝分享

大宅

lyh80115 發表於 19-5-31 15:52
又試咗家樂福,新人領券99減50,銀聯再平¥25 ,寄去私集。雲閃付滿咗額,改用Huawei pay,得咗。 ...

請問一下為何我下載的家樂福是臺灣的。

翡翠宮

Baby.him 發表於 19-6-10 17:25
請問一下為何我下載的家樂福是臺灣的。

我喺華為應用市場下載,不是play store

首頁

尾頁

跳至