美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

別墅

2019勳章

之前已經成日見d jm讚cle de peau既粉底好用,
未用過個陣我都覺得奇怪, 會唔會讚得太誇張…
不過都成功比佢地燒著咗
前排就趁thankful買咗cream to powder foundation同base,
尋日第一次用, 終於都明點解會有咁多人讚
上面推開會變powder, 妝效真心幾靚連C6都話我皮膚望落好好咁

搞到我依家對去d粉底好感直線上升,
有d想試埋佢其他粉底係咪都咁好用,
但又冇可能試曬咁多樣, 所以想問下各位cdp粉底用家用開or鐘意邊款呀? 一齊交流下啦

大宅

呢隻粉底超好用

大宅

2019勳章

ww451 發表於 19-5-31 20:28
不過都成功比 ...

我都第一次用Cle de peau既粉底就係呢個cream to powder, 妝感真係好好,好靚

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

不過都成功比 ...

How much?

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係咪即係新出圓型盒果款?定支裝果一支?

子爵府

2019新春慶豚圓

我有哂全部,覺得cream to powder已經係佢地最差妝感個隻
所以你可以放心試

大宅

請問有冇圖呀?會唔會氧化及乾呢?謝謝

大宅

2019新春慶豚圓

不過都成功比 ...

我都打算過兩日得閒買佢鑽光粉餅同新出粉底膏,唔知好唔好用

大宅

不過都成功比 ...

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

cream to powder我尋日都買左 但未開黎用

男爵府

2019新春慶豚圓

007~sa 發表於 19-6-1 11:14
我有哂全部,覺得cream to powder已經係佢地最差妝感個隻
所以你可以放心試
...

我用過鑽光粉底液 妝感靚
但佢地隻2-way cake我用左變黃變暗
之後就冇再買呢個牌子
尋日買cream to powder都怕會變暗
BA話cream to powder係鑽光系列唔會變暗
咁就比左錢

子爵府

phoenixho 發表於 19-6-1 13:20
我用過鑽光粉底液 妝感靚
但佢地隻2-way cake我用左變黃變暗
之後就冇再買呢個牌子

我仲剛想問two way會唔會一樣好用
點知⋯⋯⋯⋯⋯
但我油性肌
用唔到太潤身個d

本身一直用緊Albion
成日想轉下其他
但又唔知邊隻好

公爵府

我只用過Radiant Cream Foundation咋,你地用既,係遮瑕高D?定保濕D?

複式洋房

回覆樓主:

有機會要試埋 cushion和 the foundation, 更靚!

大宅

我都買左黎試

大宅

不過都成功比 ...

有相嗎?甚麼樣

水晶宮

回覆樓主:

多少$一盒粉底呢?

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

007~sa 發表於 19-6-1 11:14
所以你可以放心試
...

咁你有無推介,邊 D product 好用?
我都買咗 cream to powder,幾好,清爽唔笠。

大宅

我琴日買左枝粉底液,今日試下先

子爵府

The foundation 超好,我自己好鐘意

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊