自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問中銀apps邊到可以睇credit card transaction ? 我睇唔到? Thx

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

piggip77 發表於 19-5-31 21:05
請問中銀apps邊到可以睇credit card transaction ? 我睇唔到? Thx

可以! 你喺app見唔見有果張信用咭先?
有就入信用咭睇交易紀錄!
無就去返online banking 剔返張信用咭先, 之後喺app先見到!
放下自在

子爵府

cattz288 發表於 19-5-31 21:11
無就去返online banking 剔返張信用咭先, ...

原來要去online banking click 先. Thx

wcpcelia    發表於 19-6-1 16:09

子爵府

cattz288 發表於 19-5-31 21:11
無就去返online banking 剔返張信用咭先, ...

Thx.. 去online banking 整左

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

piggip77 發表於 19-5-31 21:35
Thx.. 去online banking 整左

放下自在

首頁

尾頁

跳至