夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章

mingmama 發表於 19-6-30 18:04
學校名?

yes. 係咪呢間?

男爵府

RAY媽 發表於 19-6-30 19:10
yes. 係咪呢間?

我都唔知道吖

伯爵府

2024年龍年勳章

mingmama 發表於 19-6-30 19:30
我都唔知道吖

咁有冇呀文科老師相片可以睇吓呀?

男爵府

RAY媽 發表於 19-6-30 19:32

我都想睇吖~佢話yahoo search到~但唔知點搵

珍珠宮

longsky 發表於 19-6-2 12:57
哀莫大於心死。
我都廿年婚姻,起初也有唔甘心
但分開後我覺得自己開心過以前,起碼不用時常去猜疑身邊人怎 ...
我也是,離了,仲開心D,唔洗成日好像痴線婆去估計佢...好驚的生活...而家生活過得好好,也好開心...無左舊的點黎新的呢?

複式洋房

回覆樓主:

希望樓主一切順利,早日脱苦海。

最近我朋友同我講佢老公有小三,佢話應該唔知係第幾個小三了。我睇住賤男從佢哋兩個中六開始的,到宜家已經有三個小朋友。畢業做嘢到舉家北上長住大陸十幾年,除咗揾到錢供其中兩個小朋友出國讀書,亦搭上整容青春人工化美女。有錢同冇人嘅男人都會身痕。

男爵府

RAY媽 發表於 19-6-30 19:32

我驚你睇到會嘔!揀學校小心d啦!

男爵府

Macusmama 發表於 19-7-4 15:03
我也是,離了,仲開心D,唔洗成日好像痴線婆去估計佢...好驚的生活...而家生活過得好好,也好開心...無左舊的點 ...

完全認同。之後開心過生活,要活得比佢好!

男爵府

maomama 發表於 19-7-7 12:57
我驚你睇到會嘔!揀學校小心d啦!

好想睇吖

複式洋房

廿幾年夫妻, 你用生命完會奉獻比佢, 去愛佢, 佢就一直計算你, 利用你, 一次次欺騙你, 傷害你, 你無精神崩潰我好佩服你, 我做唔到, 我會發癲, 希望你能忘記過去, 愛自己關心自己為自己打算, 佢算到你咁盡, 你要小心, 搵律師, 搵多幾個法律意見, 保住自己, 利益最大化, 呢個男人咁無良心, 可以一次次設局傷害你, 令你傷心, 咩都做得出, 你一定要小心

大宅

peggy851111 發表於 19-7-10 13:03
廿幾年夫妻, 你用生命完會奉獻比佢, 去愛佢, 佢就一直計算你, 利用你, 一次次欺騙你, 傷害你, 你無精神崩潰 ...

有陣時咁諗,揸住架車撞到隻狗,你都會有啲內疚落車睇下佢有冇事?而小佝只係要求你唔好再對佢下毒手。但係佢地居然冇停手,一次又一次再傷害佢!
我自己覺得呢啲根本唔係人會做嘅事情!佢哋係禽獸所以先至咁絕。。。

首頁

尾頁

跳至