美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我做了4次pico, 第1,2,4 做pico genesis, 第3次做 pico combo (因有優惠), so far 效果有但不致於wow, 諗緊好無做埋兩次pico combo (但貴), 有無人試過呀?

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

子爵府

減齡達人勳章

我打左3次COMBO
覺得好值得
之前做FOTONA同SPECTRA 都係1064 但可以話完全無料到
反而做完第2次已經有人話我白左
D凹凸洞就自己睇得出淺左 我都收貨呀

大宅

回覆樓主:

我打了6次,效果還好,色素跟毛孔都有效果,沒有白做,當然如果你要求0毛孔bb肌,應該就不可以了

大宅

回覆 cestlav 的帖子

值得

大宅

cestlav 發表於 19-6-3 20:07
我做了4次pico, 第1,2,4 做pico genesis, 第3次做 pico combo (因有優惠), so far 效果有但不致於wow, 諗緊 ...

請問您做開這間會否好hard sale 啊?
因為我都想做pico,但原來pico 分咁多種類㗎?

男爵府

回覆 Fungdada 的帖子

A 妹, 唔算hard sell
我有d 面層斑及賀爾蒙斑但唔算勁, 有毛孔問題但我無好在意 。幾年前有打開1064(在C記), 後來只剩賀爾蒙斑就無打啦, 見有Pico 咪試吓囉!
我覺得1064 對面層斑效果好快。Pico 仍在努力中, 但唔知係咪美容師無醫生打得咁勁, 效果比較慢。

大宅

cestlav 發表於 19-6-5 19:36

您講得啱!我朋友都叫我搵醫生會效果好啲

男爵府

佢哋有部新嘅激光機, 我朋友都係佢哋度打咗四次 pico, 覺得有效果但係就始終進展都係比較慢。
佢哋就話用新嘅機夾pico 打走晒表層嗰啲,就可以睇到到底剩返嘅係中層定深層,再針對佢打,所以佢嚟緊會試呢一部新機。
其實我朋友講到一嚿嚿,我都唔係好明佢講乜

男爵府

回覆 ktang0 的帖子

六月尾我會打Pico Genesis (2000L) + Zooper 1064 Laser Facial 激光治療 (2000L) 睇吓會唔會好d

大宅

請問你之前1064係揾醫生打?可唔可以介紹俾我呀

男爵府

回覆 hihivanessa 的帖子

已pm

男爵府

芝芝媽媽 發表於 19-6-3 22:50
我打了6次,效果還好,色素跟毛孔都有效果,沒有白做,當然如果你要求0毛孔bb肌,應該就不可以了
...

請問幾$$?我有打斑同做1064,但晤係用PICO,想比較下

大宅

wing_tt 發表於 19-6-3 21:59
我打左3次COMBO
覺得好值得
之前做FOTONA同SPECTRA 都係1064 但可以話完全無料到

你係邊間做

子爵府

減齡達人勳章

回覆 AYNSLEYSZELAI 的帖子

S字頭 治療師打架咋 唔係醫生

男爵府

大前題你做Pico Combo 目的是改善甚麼?

子爵府

wing_tt 發表於 19-6-3 21:59
我打左3次COMBO
覺得好值得

邊間做pico?

子爵府

減齡達人勳章

回覆 candy.c 的帖子

S字頭 名唔開啦 你想知先PM我啦

男爵府

issactmaria 發表於 19-6-8 18:49
大前題你做Pico Combo 目的是改善甚麼?

收細毛孔係咪咁有效呢?

男爵府

cestlav 發表於 19-6-9 00:20
收細毛孔係咪咁有效呢?

Pico 主要係打斑,而Pico Combo 嘅蜂巢才有收細毛孔功效!你唔係打斑,所以咪無噤見效!

首頁

尾頁

跳至