自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆樓主:

套劇越黎越唔掂,劇情離譜兼煩到嘔。個競枝為左錢乜都得,俾個女叫其他人做daddy,仲要成日為左錢出賣家人,講到自己好似為左成家人好咁,不知所謂。陸永個角色又係,過左幾年都仲係咁無腦,淨係識話自己係cfo係會計師,煩到嘔。ruby個角色又唔知做乜,同朝人條感情線好難睇。尋晚嗰集講佢競枝俾人強姦左,用左勁大篇幅去講佢唔開心但為左錢繼續忍唔出聲,睇到人勁唔耐煩。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

不如快快做完睇白色強人

伯爵府

cecelc 發表於 19-6-4 18:35
不如快快做完睇白色強人

我都係咁話

最初都覺得輕鬆小品都ok,但無啦啦坐監,仲要認第二個男人做daddy真係9588仲有露脾...條腿又唔靚,成日講到佢性感尤物咁

話時話,張無忌幾時做完呀?我成日以為就做完,但都未完

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

呢兩星期劇情都唔好睇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

pinky-peach 發表於 19-6-4 18:41
我都係咁話

最初都覺得輕鬆小品都ok,但無啦啦坐監,仲要認第二個男人做daddy真係9588仲 ...

唔清楚幾時做完呀因為已上網睇哂
不過估計未咁快
尋晚先講到同周芷若訂婚咋

伯爵府

oopp2008 發表於 19-6-4 00:12
個囡又叫爸爸又叫daddy已經好唔合理,宜家又仲俾綠帽老公帶,太離譜!

昨晚missed咗果part. 佢究竟同刑沓搞乜?自願?

男爵府

2018復活節勳章

ilovebb2019 發表於 19-6-4 18:57
昨晚missed咗果part. 佢究竟同刑沓搞乜?自願?

刑沓要同番枝一齊仲夾硬上左佢,賤格!

伯爵府

oopp2008 發表於 19-6-4 19:11
刑沓要同番枝一齊仲夾硬上左佢,賤格!

oh Thanks.

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

其實我只係想搵套輕鬆劇睇下,呢套初頭都無乜嘢,但睇睇下就越來越唔對路。女主有男友仲同有錢佬上床,返嚟同男主結婚生女跟住男主又坐監,又黑社會又獄中龍,跟住個女認左有錢佬做老豆,有錢佬明明同護士一齊跟住又話同女主結婚,女主話個女唔係你架佢就強姦人,究竟咩編劇寫埋呢啲劇情
睇得出個個好用心演,但劇情實在唔掂

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

weiwei 發表於 19-6-4 07:45
好似貝後來生咗個仔。

唔係呀嘛

伯爵府

pinky-peach 發表於 19-6-4 18:41
我都係咁話

最初都覺得輕鬆小品都ok,但無啦啦坐監,仲要認第二個男人做daddy真係9588仲 ...

由男主角無啦啦坐監,無啦啦就被屈話掙人成千萬,呢度已經好唔合理。被人勒索成千萬唔尋求警邊協助,重亂認契家佬做親生女個daddy, 簡直亂嚟~

劇情發展愈來愈無厘頭

象牙宮

回覆樓主:

睇左頭幾集無睇啦!

大宅

真是好爛

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章

睇緊真的好荒謬呀d劇情

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我就係追到上個星期五放棄了,接受五到後面的劇情

男爵府

回覆 jtw_ki 的帖子

係因為koling 真身上bk 我先俾面睇,可惜個劇情真係好唔合理,本來6wing 秀怡條線都仲可以撐起,但係6wing又好似愛回家Terry 咁突變,冇咁好笑,楊明坐監之後仲離奇,成個故事錯到不得了!

男爵府

回覆樓主:

點解個大少咁大個既

男爵府

matcha-moo 發表於 19-6-4 00:42
其實劇情唔合邏輯就經常發生,但最離譜係小朋友啲年齡同角色完全唔啱。楊明個女三歲但個小朋友真實年齡起碼 ...
所有時間都好錯,之前仲話個仔未發育,未有夢遺,轉個頭大到廿幾歲咁。邢生開腦,頭髮濃密,唔需要休養。

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

anma 發表於 19-6-4 10:27
初時幾好笑, 輕輕鬆鬆, 楊明入冊後劇情不知所謂, 尋晚更加, 冇興趣追。

楊明坐監後劇情確實離譜,之前好睇好多。

高Ling 做得好好喎

首頁

尾頁

跳至