影視娛樂

跳至

首頁
12345...47

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 19-6-5 15:20
男二同女主又唔係好襯

真係好唔襯,但我覺得男二幫女一係有原因而唔係因爲鍾意佢囉

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 15:23
我覺得係丹唯一一個會鬧佢嘅人, 又唔係樣樣就曬佢, 所以先在意佢咋

形容得好,係在意唔係鍾意囉,因為從未有人咁對女主,所以我覺得個啵啵好怪囉無啦啦啵乜鬼!

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stella816 發表於 19-6-5 15:26
形容得好,係在意唔係鍾意囉,因為從未有人咁對女主,所以我覺得個啵啵好怪囉無啦啦啵乜鬼!
...
係啦, 啵黎做咩? 除非天使有法力要啵先生效

伯爵府

2019新春慶豚圓

stella816 發表於 19-6-5 15:23

我都覺有目的,同埋屋企貼晒女主、姑姐一家相片,似有所圖

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢態度好強硬要女主跳舞, 又係唔太明, 幾年冇跳, 就算行到跑到, 都冇咁快練到上台表演啦!

珊瑚宮

我估男二響未來時空同女主結左婚, 女主被某人殺死左, 男二要返回過去改變歷史救返女主, 同搵真兇, 但點知女主被男主吸引左

珍珠宮

Benbenmum 發表於 19-6-5 15:30

似有計劃!

珊瑚宮

stella816 發表於 19-6-5 15:37
似有計劃!
幫女主攞返公司?

伯爵府

2019新春慶豚圓

Pollyowen 發表於 19-6-5 15:31
佢態度好強硬要女主跳舞, 又係唔太明, 幾年冇跳, 就算行到跑到, 都冇咁快練到上台表演啦!
...

我最唔明,女主咁有錢,應該有成隊醫療團隊、物理治療師幫佢,點會搵丹教佢行

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 15:42
幫女主攞返公司?

唔知咩計劃但就覺得佢要幫好女主咁先有機會救返佢老婆囉,所以男二對女一應該唔係愛情

珊瑚宮

Benbenmum 發表於 19-6-5 15:42
我最唔明,女主咁有錢,應該有成隊醫療團隊、物理治療師幫佢,點會搵丹教佢行
...
因為脾氣太差, 有錢都冇人上門去做

珍珠宮

Benbenmum 發表於 19-6-5 15:42
...

應該係醫療團隊都幫唔到佢嘛,之前有講過佢檢查完全部都無問題,呢d係心理因素影響所以丹先可以幫到佢,同埋唔係咁邊有戲做呢

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Pollyowen 發表於 19-6-5 15:19
丹要放棄做天使先可以一齊到wor, 我覺得丹成日錫女主做咩?
係咪一見鍾情呀? 我都唔明佢點解成日錫佢

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Pollyowen 發表於 19-6-5 15:20
男二同女主又唔係好襯
外型來講, 襯過同丹, 丹同佢無CP FEEL,姐弟咁

寶石宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 15:23
我覺得係丹唯一一個會鬧佢嘅人, 又唔係樣樣就曬佢, 所以先在意佢咋
呢個都係, 另外, 書妍應FEEL到丹係無機心

珊瑚宮

htts 發表於 19-6-5 15:47
係咪一見鍾情呀? 我都唔明佢點解成日錫佢
可能係童年時成日錫佢, 雖然唔知點樣變成天使, 但身體記憶仲記得要錫個女仔

寶石宮

佢好似成日係附近, 交通意外佢又咁啱係現場, 仲有, 佢成日有人幫佢查書妍同丹嘅料

珍珠宮

htts 發表於 19-6-5 15:48
呢個都係, 另外, 書妍應FEEL到丹係無機心

女主好慘身邊成日咁多心懷不軌嘅人要對付佢,又難怪攪到咁嘅脾氣!

寶石宮

Benbenmum 發表於 19-6-5 15:30
我曾懷疑過交通意外係佢做成, 所以叔叔管家先可以捐眼俾佢, 男2又第一時間去到現場

寶石宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 15:31
...
佢想一步登天

首頁
12345...47

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊