影視娛樂

跳至

首頁
23456...47

尾頁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-6-5 15:51
我曾懷疑過交通意外係佢做成, 所以叔叔管家先可以捐眼俾佢, 男2又第一時間去到現場

...
但係有人對架車做左手腳, 都明顯係個姑姐定姑X搵人做

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Pollyowen 發表於 19-6-5 15:34
我估男二響未來時空同女主結左婚, 女主被某人殺死左, 男二要返回過去改變歷史救返女主, 同搵真兇, 但點知女 ...
咁佢係黑天使點解釋? 佢係咪都唔係人?

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Pollyowen 發表於 19-6-5 15:49
可能係童年時成日錫佢, 雖然唔知點樣變成天使, 但身體記憶仲記得要錫個女仔
...
咁人世鬼大?

寶石宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 15:52
但係有人對架車做左手腳, 都明顯係個姑姐定姑X搵人做
我都係唔明, 點解男2成日好似好清楚書妍行蹤

寶石宮

stella816 發表於 19-6-5 15:51
女主好慘身邊成日咁多心懷不軌嘅人要對付佢,又難怪攪到咁嘅脾氣!
姑姐最衰啦

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-6-5 15:52
佢想一步登天

可能同丹一樣有時限,不過佢唔係New York 名舞台總監咩,咁即係變左人都有一段長時間喎,點解釋呢?

珍珠宮

htts 發表於 19-6-5 15:48
外型來講, 襯過同丹, 丹同佢無CP FEEL,姐弟咁

丹同女主一啲cp feel都無呀!

珍珠宮

htts 發表於 19-6-5 15:54
我都係唔明, 點解男2成日好似好清楚書妍行蹤

應該有人幫手監視行踨啦,一打電話就有人幫佢查野

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stella816 發表於 19-6-5 15:54
可能同丹一樣有時限,不過佢唔係New York 名舞台總監咩,咁即係變左人都有一段長時間喎,點解釋呢?
...
又係WOR, 點會變左有翼

珍珠宮

htts 發表於 19-6-5 15:54
姑姐最衰啦

個表姐都唔係好人得去邊!
姑姐入屋偷文件夠攪笑啦點可能咁易呀,重有重要証據點會就咁放屋企?

寶石宮

stella816 發表於 19-6-5 15:54
...
咁即係變左人都有一段長時間喎〉〉 我覺得佢同丹係同類. 丹都可以入屋做家傭啦, 男2都可即變名舞台總監.

會否佢又係得100日去做好個PROJECT, 如OK, 咁佢老婆就救得返呀?

寶石宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 15:58
又係WOR, 點會變左有翼
因佢見到男女主啵, 大受打擊, 對翼就出來

寶石宮

stella816 發表於 19-6-5 15:59
個表姐都唔係好人得去邊!
姑姐入屋偷文件夠攪笑啦點可能咁易呀,重有重要証據點會就咁放屋企?
...
成家得個老豆叫做有DD人性, 但係老婆奴

珊瑚宮

htts 發表於 19-6-5 16:00
因佢見到男女主啵, 大受打擊, 對翼就出來
我成日覺得佢個樣好奸

珊瑚宮

男二又成日刺激女二(跳舞果個) , 好似想刺激佢嬴到女主咁, 但一方面又要女主做舞者, 都唔知佢到底想幫邊個

珍珠宮

htts 發表於 19-6-5 15:59
咁即係變左人都有一段長時間喎〉〉 我覺得佢同丹係同類. 丹都可以入屋做家傭啦, 男2都可即變名舞台總監.

...

咁講都有道理正如前輩天使都可以隨時變身啦,我估佢都係有時限所以先迫女主跳舞

寶石宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 16:02
我成日覺得佢個樣好奸
佢做開奸人

寶石宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 16:04
男二又成日刺激女二(跳舞果個) , 好似想刺激佢嬴到女主咁, 但一方面又要女主做舞者, 都唔知佢到底想幫邊個 ...
我覺得女2好黑人憎架

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 16:04
男二又成日刺激女二(跳舞果個) , 好似想刺激佢嬴到女主咁, 但一方面又要女主做舞者, 都唔知佢到底想幫邊個 ...

女二好醜樣個眼袋又大又鬼死咁廋!

寶石宮

stella816 發表於 19-6-5 16:05
咁講都有道理正如前輩天使都可以隨時變身啦,我估佢都係有時限所以先迫女主跳舞
...
你覺得呢個劇會否HE? 丹係天使, 書妍係人, 正常唔會一起。 我諗起49 天

首頁
23456...47

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊