影視娛樂

跳至

首頁
34567...47

尾頁

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

stella816 發表於 19-6-5 16:08
女二好醜樣個眼袋又大又鬼死咁廋!
真係瘦得誇張

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-6-5 16:08
你覺得呢個劇會否HE? 丹係天使, 書妍係人, 正常唔會一起。 我諗起49 天

...

49天無睇唔知點結局。丹最後唔會為左女主唔做天使做人呀嘛

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stella816 發表於 19-6-5 16:08
女二好醜樣個眼袋又大又鬼死咁廋!
不過佢係真識跳舞, 唔係替身

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

stella816 發表於 19-6-5 16:11
49天無睇唔知點結局。丹最後唔會為左女主唔做天使做人呀嘛
丹最後唔會為左女主唔做天使做人呀嘛〉〉 唔係C 左先升做天使? 唔可以話做人就做人呱? 我估可能會煙消雲散架。 所以我好奇呢個劇可否HE囉

寶石宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 16:12
姑姐都好身手啦

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-6-5 16:14
姑姐都好身手啦
係好勁, 玩YOGA咁

珍珠宮

佢同女主一樣都係舞林高手,如果唔係識跳舞我諗佢未必有機會做女二!

珊瑚宮

stella816 發表於 19-6-5 16:23
佢同女主一樣都係舞林高手,如果唔係識跳舞我諗佢未必有機會做女二!
韓星睇佢地身型, 應該好多舞林高手/ YOGA大師

珊瑚宮

htts 發表於 19-6-5 16:13
丹最後唔會為左女主唔做天使做人呀嘛〉〉 唔係C 左先升做天使? 唔可以話做人就做人呱? 我估可能會煙消雲 ...
D機械人類劇/ W漫畫人都拍到HAPPY ENDING啦! 依套好易HE

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 16:30
韓星睇佢地身型, 應該好多舞林高手/ YOGA大師

韓星好鬼慘唔裝備自己都好難生存好易被淘汰

珊瑚宮

stella816 發表於 19-6-5 16:34
韓星好鬼慘唔裝備自己都好難生存好易被淘汰
女星仲要不停執個樣

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 16:37
女星仲要不停執個樣

係啦好似朴敏英咁都算紅左啦,佢個樣真係執到膠到不得了,我開始好怕睇佢

珊瑚宮

stella816 發表於 19-6-5 16:46
係啦好似朴敏英咁都算紅左啦,佢個樣真係執到膠到不得了,我開始好怕睇佢
...
如果佢下一套又係依類角色,就真係幾悶

珊瑚宮

我想睇金所鉉拍劇, 但佢好似都執過個樣咁

寶石宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 16:37
女星仲要不停執個樣
香水女主第一次做女主, 但樣整到唔認得, E家果邊都嘈到叫女主經理人公司CONFIRM佢係咪整左容. 我自己較喜歡佢之前個樣, 好靚好清秀

寶石宮

Pollyowen 發表於 19-6-5 16:54
係咩?

寶石宮

stella816 發表於 19-6-5 16:46
...
咁佢真係好靚好有女人味

伯爵府

2019新春慶豚圓

Pollyowen 發表於 19-6-5 16:54

唔係掛,佢咁後生又靚女都要執

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可能佢真係識所以先揀佢

伯爵府

2019新春慶豚圓

stella816 發表於 19-6-5 16:23

女主好多跳舞場面似用咗替身,反而女二就自己跳,我都覺得因為咁佢先做到女二

首頁
34567...47

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊