夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

venf 發表於 19-6-5 11:13
其實只係問想唔想要BB, 點解都咁難開口咁?
大把機會問啦, 佢買/睇BB野時, 米藉機開口問囉.
做愛不是一定要 ...

我接受唔到女主動

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 miemiebaby 的帖子

愛係雙方家嘛~ 次次都係男主動, 時間耐左癮就淡家啦~其實兩公婆應該係最親密, 邊個主動下都無所謂家, 但我覺得要雙向囉.
做主動又唔代表等於你饑渴, 你做主動可以係等於你愛你, 你想去令佢一齊開心下...
咁樣正面D唔好咁咸濕地諗, 你會唔會感覺可以好D, 易D主動到?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

miemiebaby 發表於 19-6-5 14:18
我接受唔到女主動

我認為兩公婆之間可以放D,
冇乜唔可以講丶冇乜唔可以做,
你太保守你老公就容易俾外面吸引

大宅

miemiebaby 發表於 19-6-5 09:39
同C6已經結咗婚8年,眼見身邊既朋友已為人母親,有時都會幻想下自己有呢一日。一路以來我哋兩公婆從未探討 ...

點解唔直接同佢傾呢?直接問佢,有時老公會覺得我攰所以自己DIY,其實我心裏不知幾期待

珍珠宮

問題唔係要不要小朋友,係無性生活

男爵府

唔好煩我 發表於 19-6-5 18:40

冇生產線又點會有製成品呢

別墅

WunieCon 發表於 19-6-5 14:40
回覆 miemiebaby 的帖子

愛係雙方家嘛~ 次次都係男主動, 時間耐左癮就淡家啦~其實兩公婆應該係最親密, 邊 ...

等我嘗試下先

別墅

唔好煩我 發表於 19-6-5 18:40

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

開心見誠傾下。
我同C6未婚前,已傾好會不會生育問題

別墅

Angelice-BeBe 發表於 19-6-5 19:13
開心見誠傾下。
我同C6未婚前,已傾好會不會生育問題

我地婚前都冇討論過

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

miemiebaby 發表於 19-6-5 09:39
同C6已經結咗婚8年,眼見身邊既朋友已為人母親,有時都會幻想下自己有呢一日。一路以來我哋兩公婆從未探討 ...
奇怪,點解自己來,都唔食你呢點真奇

男爵府

直接問佢啦

首頁

尾頁

跳至