在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~part 142  

首頁

尾頁

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chrischo2002 發表於 19-6-18 17:53
邊間呀
TST C房西餐

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 19-6-18 17:57
行樂唔只食好西, 要包埋著靚衫

唔一定fit都可以着靚衫喎

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 19-6-18 15:26
但E家已賣月餅廣告喇

今年中秋係幾時?

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 19-6-18 17:04
所以周不時要周圍行吓去下廁所

係呀,所以我鍾意坐最出路邊位

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

yanyan-mummy 發表於 19-6-18 17:53
喺尖沙咀,私房菜嚟㗎,原居民行前啲

是否妳們post 在FB 那間

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 19-6-18 17:34
話說去旅行,你都見過碟主菜剩係得兩舊薯仔,一舊肉,其實都未必會飽,但係又個個都話飽到食唔落定係我好大 ...

餐餐薯仔肉都幾濟

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bylobb 發表於 19-6-18 17:44
我今次都只係入左少少朱古力貨, 無買其他了

而家仲食緊泰國同埋台灣果D貨尾

泰國嗰啲我早早清晒啦!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

pomanlife 發表於 19-6-18 14:45
係咪藥太勁呀?

你唔問醫生

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

yanyan-mummy 發表於 19-6-18 17:53
喺尖沙咀,私房菜嚟㗎,原居民行前啲

介紹埋我

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bylobb 發表於 19-6-18 17:52
超好味

係呀!直頭超甜芒果味

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 19-6-18 18:06

係呀,我次次都唔同女爭窗口位

雲母殿

chrischo2002 發表於 19-6-18 18:08
是否妳們post 在FB 那間

係呀

雲母殿

acbeans 發表於 19-6-18 18:21
餐餐薯仔肉都幾濟

但係份量好細嘅咋,話晒都冇飯落肚

雲母殿

pomanlife 發表於 19-6-18 18:25
介紹埋我

你又有興趣

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

yanyan-mummy 發表於 19-6-18 19:07
係呀

做咩唔開心

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-6-18 17:49
今次我哋都一大盤啦

我地上次3大盤,再大盤D既,好似有DD淨,我地個次是頭婆真係加左底架啦,我之後再去多1次,4人,正常無加底係真係小D架

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 19-6-18 17:58
唔一定fit都可以着靚衫喎

係,我買左新衫著,見到靚衫返工個人都醒神D既

雲母殿

chrischo2002 發表於 19-6-18 19:42
做咩唔開心

吾明

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 19-6-18 19:08
你又有興趣

要達朵,做熟客既

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

acbeans 發表於 19-6-18 18:06

我都係。

首頁

尾頁

跳至