自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

hagupit 發表於 19-6-5 19:02
請問誰是老闆

傳聞中話曹貴子 可以上網睇吓

大宅

厚多士 發表於 19-6-5 17:41
一早已經覺得佢係!真正有銭人點會荒死人唔知佢係度咁有一隊黑人保鑣。
仲有徐結婚時D珠寶係高級朱二繩來
...

點解你會知道結婚嗰時啲首飾係朱二繩?

公爵府

catherine13 發表於 19-6-5 20:07

同問

複式洋房

係喎, 連Facebook Instagram都唔見人

男爵府

回覆 Alice.Anecdotes 的帖子

https://www.instagram.com/sukichui_wee/?hl=zh-hk
係到

男爵府

佢都算本事,咁都搵到條水魚買佢個品牌

子爵府

佢係咪已經生左三個

伯爵府

catherine13 發表於 19-6-5 20:07

因為當年傳媒報導佢的首飾來自ARTE這個品牌。我當年結婚也是買這個品牌。這個牌子的首飾幾靚,但不是真石,一萬幾千便有條鑽石項鍊。如果係真豪門,點會用假野

大宅

買過佢產品黎用都幾好既,不過依家冇左有d可惜

子爵府

劉大媽 發表於 19-6-5 20:40
佢係咪已經生左三個

唔係四個咩

別墅

iamcute_lala 發表於 19-6-5 20:47
唔係四個咩

上年平安夜,在泰國文苑酒家見到佢地一家食飯,只有三個女。

珍珠宮

王國教室勳章

maryyanyan1234 發表於 19-6-5 17:09
只係記得佢屋企有個咸水海鮮既魚缸

咁型

大宅

厚多士 發表於 19-6-5 20:45
因為當年傳媒報導佢的首飾來自ARTE這個品牌。我當年結婚也是買這個品牌。這個牌子的首飾幾靚,但不是真石 ...

原來係咁,咁即係扮有錢人啦~
應該咁講,係幫有錢人做嘢,依家有錢佬唔掂,佢就

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

劉大媽 發表於 19-6-5 20:40
佢係咪已經生左三個

係,3個女。
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

娛樂版都無影到佢地一家出巡嘅?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係喎, 追到仔未?

侯爵府

牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

cy101 發表於 19-6-5 21:08
係喎, 追到仔未?
睇佢個款應該未
佢老公勁恨仔囉~

伯爵府

Dailywin 發表於 19-6-5 17:12
壹週刊個戰鬥,可以話揭開左黃浩老闆是誰

請問邊到睇到?

伯爵府

charlieXD 發表於 19-6-5 21:11
睇佢個款應該未
佢老公勁恨仔囉~

2016年佢老公發文話Welcoming our son soon

伯爵府

charlieXD 發表於 19-6-5 21:11
睇佢個款應該未
佢老公勁恨仔囉~

2016年佢老公發文話Welcoming our son soon

首頁
12345...6

尾頁

跳至