夫婦情感

跳至

首頁
12345...11

尾頁

別墅

當所有大婆都對外面嘅女人張牙舞爪時,你地有無諗過,其實外面果個想甩你地老公好耐,係你地嘅老公唔放手。
已婚嘅男人,一啲都唔好玩。唔係咩帶俾對方寂寞。係佢地限時限刻,怨婦上身咁訴苦。好無癮。
其實,唔剩止男人想開心。女人都係,我ok你,就ok你。唔駛扮慘,話同自己老婆淡左,無親熱,管得嚴。。。我唔需要知。因為我知一定係大話。不如慳返啖氣,大家都成年人啦,扮慘好out啦。
我知「大婆」心態係點。但而家,無乜女人要搶你老公,或者為錢。千祈唔好離婚,外面果個女人唔想負責任呀。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

約會空姐 發表於 19-6-8 11:36
當所有大婆都對外面嘅女人張牙舞爪時,你地有無諗過,其實外面果個想甩你地老公好耐,係你地嘅老公唔放手。 ...
睇你個名..............知道你中情呢個行業,你所講只是你幻想

ying_mail    發表於 19-6-8 17:47

大宅

當所有大婆都對外面嘅女人張牙舞爪時,你地有無諗過,其實外面果個想甩你地老公好耐,係你地嘅老公唔放手。 ...

得不到的葡萄不要感覺是酸的,因你未達到佢肯放棄家庭而同你一齊的standard。已婚男唔同你傾自己點慘,點同老婆冇親熱,你又點會肯同佢一齊呢?免費的東西無啦啦又點會想放棄?所以你肯佢地就會繼續了,死纏爛打的不是你個人,明白道理?

向有條件又係單身又要睇得上你的進發,開花結果才上來出post吧。

無條件又無聲無息的死在已婚男身上,戥你可憐呢!

大宅

利申:無做第三者好耐

同意樓主所講嘅每一句
真係曾經有好多男人同我訴苦
為左咩心照啦
但係我自問唔係救世主
唔使堆砌一堆理由合理化做嘅事
成年人做得出負擔到後果就得
女人出黎玩,可以純粹求開心

唔係我得唔到而葡萄
而係我從來無覺得對方值得我留戀
對方點對佢老婆,老老實實,真係唔關我事

瑪瑙宮

佢地貪就手+免費+唔使上身, 大家叫做開心下. 願咪繼續, 唔願咪離開.

別墅

回覆 ync_224 的帖子

我寫呢個post係因爲著實好多女性(大婆)成日都假設,做外面果個為乜肯同人地老公一齊呢?都係想男的放棄家庭,而同你一齊啦。其實呢,唔係嫁。我嘅目的唔係要老婆走,而我坐正。我只係想開心,所以唔存在葡唔葡萄。
唔好成日都覺得外面嘅人,要同大婆爭佢「個位」。

別墅

回覆 MGM_DRAGON 的帖子

係呀。
男、女都好,大家都知係想開心嘅。
真係無人要貪果個正印位。

大宅

有好多大婆
以為自己個男人好正好搶手個個都想要
我曾經都係!

而家回望返
一個男人
無定力
無承擔
先會出軌背叛我
點解我仲會當佢係寶?
天下間得佢一個男人?
識轉彎都係咁話啦!

有人接收垃圾
我求之不得添呀

約會空姐    發表於 19-6-8 18:08

別墅

愛一個。上一課

侯爵府

約會空姐 發表於 19-6-8 17:32

我寫呢個post係因爲著實好多女性(大婆)成日都假設,做外面果個為乜肯同人地老公一齊 ...

請問jm,可否分享有咩開心?但又唔係想坐正?
但如果性上面,女人唔係多数有爱有感覺先肯?

侯爵府

約會空姐 發表於 19-6-8 17:32

我寫呢個post係因爲著實好多女性(大婆)成日都假設,做外面果個為乜肯同人地老公一齊 ...

侯爵府

MGM_DRAGON 發表於 19-6-8 17:43
有好多大婆
以為自己個男人好正好搶手個個都想要
我曾經都係!

世上有几多好男人?
男人女人不珍惜,做得几好都徒然!
都係貪新鮮~

別墅

回覆 ying_mail 的帖子

有感覺先有性,係。有愛先有性,都啱。
開心,可以係來自享受大家一齊嘅時間。
可以係來自享受親熱時嘅快感。
有感覺,有愛,同要佢同我一齊、結婚、離婚⋯⋯無必然關係嫁。
我唔知道你有無遇過喺呢方面好夾嘅人,或者目標並非「奪位」嘅男/女。
對有些人,「坐正」呢一步,並非目標,由始至終都唔係。唔存在「你未夠深愛啫」。

侯爵府

約會空姐 發表於 19-6-8 18:02
回覆 ying_mail 的帖子

有感覺先有性,係。有愛先有性,都啱。

多謝妳回覆哦。
我無遇過喺呢方面好夾嘅人,或者目標並非「奪位」嘅男/女。
所以,想請問妳,但得唔到會掛住/妒忌?!

但要揾/遇到同自己有feel 但又唔諗長遠有d怪/難!

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

ync_224 發表於 19-6-8 13:20
得不到的葡萄不要感覺是酸的,因你未達到佢肯放棄家庭而同你一齊的standard。已婚男唔同你傾自己點慘,點 ...

講得好啱噃。
已婚男有免費餐食梗係爽,外面個女人肯玩戀愛感覺就爽上加爽,叫雞邊有咁好feel。
D男人以為扮同老婆唔夾,就容易D有免費餐,點知樓主話唔需要,唔通真係咁缺少男人,只要個男人肯上就得

大宅

soso1227 發表於 19-6-8 19:34
講得好啱噃。
已婚男有免費餐食梗係爽,外面個女人肯玩戀愛感覺就爽上加爽,叫雞邊有咁好feel。
D男人以為 ...

男女拍拖但後來分手無結婚
女嘅都係免費雞?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

個男人又悶,又限時限刻要走,又大話連篇,你想甩個男人好耐都好正常,但只要個男人唔放手繼續要尋開心,你都繼續提供娛樂俾佢,你真係幾偉大。特別係你又唔為錢,又唔為正印個位,全心全意奉獻時間和肉體,真係要頒個獎俾你。我知道有D正印放老公去玩,兩公婆有共識,冇乜所謂,二奶係用來消遣。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

MGM_DRAGON 發表於 19-6-8 19:44
男女拍拖但後來分手無結婚
女嘅都係免費雞?

咦~我冇講過「雞」呢個字,請不要對號入座
我講戀愛感覺,叫雞冇咁好feel咋

別墅

我純粹係想分享一件事,可以有好多可能性。
或者大家習慣左社會嘅模式係相識,有愛有感覺,下一步就係一齊、同居、結婚。
所以我呢個處理方法有人會滿頭問號,或者直接跳過所有思考,指對方跟性工作者無異,就當解釋咗。
我明白嘅。但無意跟這種思想嘅人討論,因為想法南轅北轍。

首頁
12345...11

尾頁

跳至