0-6個月

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019勳章

我其實一個月後係養和開刀生,朋友建議我之後BB follow up去嘉諾撒天欣兒科,話嗰度兒科好好有package一站式跟進到兩歲,但我家姐又話既然有交稅,BB可以免費去政府健康院,話一樣之嘛,話仲一直跟進到大個仲好啦... 我而家唔知點好?!

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

chubillmama 發表於 19-6-9 06:46
我其實一個月後係養和開刀生,朋友建議我之後BB follow up去嘉諾撒天欣兒科,話嗰度兒科好好有package一站 ...

健康院 唔洗錢 ,跟返時間去打針,都幾好呀

大宅

2019新春慶豚圓

我其實一個月後係養和開刀生,朋友建議我之後BB follow up去嘉諾撒天欣兒科,話嗰度兒科好好有package一站 ...

健康院每次都要等好耐見做齊打針見姑娘,萬一BB發展上需要跟進,咁細個我諗都係專介番公立醫生做物理治療,我覺得可以兩邊都睇既

複式洋房

睇下你想要邊種模式,健康院免費,但約時間好難,萬一約左個日去唔到就好麻煩,同埋政府唔包日本腦炎 甲肝 想保障bb多啲就出去打

複式洋房

有去健康院打但好難約時間,而且有d疫苗唔包,就去左出面補打

複式洋房

我私家及健康院兩邊走,健康院無得打的針我會出去私家打。

大宅

chowtai1314 發表於 19-6-13 10:42
有去健康院打但好難約時間,而且有d疫苗唔包,就去左出面補打

出面邊度打好

別墅

我個囡都係天欣到打針,我覺得幾好!

洋房

miumiudada 發表於 19-6-13 10:51
我私家及健康院兩邊走,健康院無得打的針我會出去私家打。

我都係

複式洋房

Catpigb45 發表於 19-6-13 16:08
出面邊度打好

我帶佢去香港心打,打輪狀,六合同五合針做半價

大宅

chowtai1314 發表於 19-6-14 11:13
我帶佢去香港心打,打輪狀,六合同五合針做半價

thanks

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
近排介紹左朋友帶bb去安苗打,服務好,有個健康咨詢專員全程follow,呢排仲有免費初生嬰兒常規檢查,好彩朋友滿意我既介紹

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊