跳至

首頁
12345...26

尾頁

洋房

大家好,我都係5w, 第一胎,咩都唔識☺️請問你地仲有無好似m痛的痛? 要持續幾耐呢?

民房

health.com 發表於 19-6-9 15:46
我岩岩先發現,第一胎仲要高齡產婦,咩都唔識,有冇朋友可以過黎交流下?
...

岩岩知道bingo..星期一去見醫生拎證明!如無意外,應該係2020/2

民房

我都早幾日check到,book緊醫生睇,網上個d預產期對照表話2月中

民房

回覆 health.com 的帖子

我係高齡警戒線又係第一胎,好多嘢一舊雲你睇咗醫生未呀?

洋房

早幾日係屋企自己驗咗,高齡+第一胎,知道中獎之後心情竟然無想像中咁開心,反而好擔心同好多嘢諗😣

複式洋房

我都係喎 岩岩電子clearblue 驗到有 約左醫生下星期二但宜家有時個肚會突然痛到好似m come gum 其他時間就漲漲痛

民房

回覆樓主:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

禁止訪問

民房

民房

民房

下,胃口唔好試下食杯麵,超市買啲黑糖饅頭,芝麻梳打餅,飲下蕃茄薯仔湯,食啲流質野粥之類食啲流質野粥之類,唔知令自己有胃口想食咩就食咩啦。唔好同老公鬧交,為咗阿B暫時忍一忍佢。開頭知道有咗我都有同老公嘈一鑊勁,因為佢嫲嫲剛走了,雖然我知係笑喪,但唔係好想去,因為未夠三個月未講得,旁人唔明我唔緊要,遲早會知咩事,但身為老公唔理解,所以發生口角,佢而家見我咁辛苦無晒心機都無咩唔刺激我,您都儘量保持心情平和,當培養下日後湊仔嘅情緒。

洋房

第一胎
乜都唔識 ~
大家有冇私家醫生好推介呀 ?

洋房

冷静冷静,唔好勞氣,絞痛我日日都有,只要唔系last太耐同見紅就唔太擔心。
約醫生睇睇就最穩陣。
無胃口個人攰到乜係真系好影響心情,不過係荷爾蒙作用,會過去的,放鬆自己最重要。

民房

複式洋房

Littlecat14316 發表於 19-6-13 13:40

下,胃口唔好試下食杯麵,超市買啲黑糖饅頭,芝麻梳打餅,飲下蕃茄薯仔湯,食啲流 ...

謝謝你呀,可能佢唔知而家我情緒易波動,講埋 d 野都唔經大腦,希望之後大家調節到啦

別墅

keekee0424 發表於 19-6-9 17:54
我都係二月 上星期開始流啡同粉紅色分泌物 食緊安胎藥 5週個時照左有胎囊 星期四再去覆診 好擔心呀 ...

我同你一樣,尋日去私家照到個囊,因為流啡成個星期,醫生開咗安胎藥。今日去廣華睇驗孕報告,排咗我下星期一去婦科見醫生。
第一胎都無咩流啡,今次就流咁耐😞

珍珠宮

洋房

民房

我都係2月吖,啱啱今日check到

民房

首頁
12345...26

尾頁