時政擂台

跳至

首頁
12345...20

尾頁

禁止訪問

大宅

親子王國15週年勳章

JazlynBaby 發表於 19-6-9 18:22
一直以為遊行係無用、今時今日政府都漠視民意好耐、唔理今次遊行有無用、都要多謝一下呢班香港人:fortunate ...

Can’t agree more

侯爵府

一直以為遊行係無用、今時今日政府都漠視民意好耐、唔理今次遊行有無用、都要多謝一下呢班香港人:fortunate ...

辛苦晒大家

大宅

An alert to the government. Do u hear the people sing?

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

回覆樓主:

梗有啲人話係假嫁,你地p落去嘅,比錢嫁
真相就唔信,假嘅就信哂 真係。。。天呀

JaneJaneT    發表於 19-6-9 20:17
ANNAFRIEND    發表於 19-6-9 19:39

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

畀面勳章

今次宣傳無孔不入,號召力勁爆

禁止訪問

禁止訪問

大宅

咁熱嘅天氣,仍然無阻咁多香港人出來反對送中條例,真令係佩服

HWY    發表於 19-6-9 21:33
ANNAFRIEND    發表於 19-6-9 19:41

子爵府

701003 發表於 19-6-9 18:30
今次宣傳無孔不入,號召力勁爆

請唔好侮辱出來遊行既市民!

03年無咁多傳媒一樣咁多人,原因只有一個: 政府不聽民意!

今次遊行見到有不少年長人仕都行,大家都係有一份想守護香港既心。你可以不支持,但唔好侮辱!

soso1227    發表於 19-6-9 20:42
學會放下    發表於 19-6-9 20:21
JaneJaneT    發表於 19-6-9 20:17
peteto    發表於 19-6-9 20:02
peteto    發表於 19-6-9 20:02
ANNAFRIEND    發表於 19-6-9 19:41

男爵府

仲有感謝世界各地所有支持香港聲援香港嘅人

【全球聲援 ‧ 不斷更新】多個城市辦 6.9 集會 悉尼 3000 人聲援香港反送中

2019/6/9 — 12:01

民陣今日發起反送中大遊行,同時全球多地今日均舉行反送中集會。其中在澳洲悉尼,多達 2,000 人集會聲援香港「反送中」運動。

根據「全球集氣反送中」Facebook稱,今日全球 12 個國家 29 個城市都會有聲援香港反送中的行動,包括美國紐約、三藩市、洛杉磯、華盛頓、芝加哥、加拿大温哥華、多倫多、渥太華、英國倫敦、澳洲坎培拉、墨爾本、悉尼、德國柏林、日本東京、台灣台北、法國巴黎、丹麥哥本哈根等。

澳洲因為時差關係,在多個大城市最早開始遊行集會。《立場新聞》澳洲特約記者指,當地警方估計悉尼的集會有多達3000人參與。

在澳洲布里斯班,下午時間近300人出席當地反送中集會。集會期間發言人表示,希望此集會可向世界展示在澳洲的香港人也是反對修例。集會中有港人義工收集簽名,促撤回《引渡條例》修訂。

在澳洲墨爾本,數百人集會聲援香港「反送中」運動,參加者指在港的澳洲人都會受到逃犯條例修訂影響,現場播出彭定康對逃犯條例看法的影片。

於日本東京舉行的反送中集會

民間人權陣線今日(9日)發起反送中大遊行,反對政府修訂逃犯修例。遊行將於今日下午3時在銅鑼灣維園起步,以立法會外行人路為終點。

補充內容 (19-8-11 23:39):
仆街

補充內容 (19-8-11 23:41):
仆街BK

水晶宮

畀面勳章

artroboy 發表於 19-6-9 18:37
請唔好侮辱出來遊行既市民!

03年無咁多傳媒一樣咁多人,原因只有一個: 政府不聽民意!

你都幾無理取鬧喎!你邊隻眼見到我有邊隻字侮辱緊任何人呀

大宅

係~~
好感謝佢地替我發聲
可以嘅話我都想行出黎!

子爵府

就算明知林鄭會漠視民意都咁多香港人企出黎

水晶宮

誇張過當年23條喎,我以為香港人呢幾年已經俾高樓價搞到政治冷漠添
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

子爵府

香港人加油
為嘅係下一代嘅自由

子爵府

gigi19810326 發表於 19-6-9 18:28
梗有啲人話係假嫁,你地p落去嘅,比錢嫁
真相就唔信,假嘅就信哂 :igive ...

真係有人咁講?我睇唔到

禁止訪問

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

jasprincess 發表於 19-6-9 18:44
真係有人咁講?我睇唔到

比錢係facebook到講左好耐啦,相一出,就話1800蚊包一餐嘛 但無證據,無講咩團體,無講邊個比錢。。。。

首頁
12345...20

尾頁

跳至