自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

睛靈勳章

到最尾嗰日就會攞出嚟唱,同埋一定有校長首"朋友"

子爵府

回覆樓主:

我只係記得一定要拉 banner影大合照

男爵府

回覆樓主:

有旅行袋送

大宅

現在好像很少。

珍珠宮

開茶會

男爵府

我果時第一次跟團旅行,諗住會影大合照,但最後咩都無,第二次跟團又係咩都無,後尾個導遊話因為有d人唔鍾意咁影大合照 所以無咗呢個環節

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

記得會有大合照

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

有,最後一頁系粤曲,我小六同班同學仔小息一齊唱,又暴露年齡

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

嘩!歌書⋯⋯廿幾卅年前的歷史。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

jollyma 發表於 19-6-9 20:40

你講起又好似係有喎

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

未試過跟團有歌書呢樣野喎

大宅

熱血勳章

Acaciacacia 發表於 19-6-9 21:07
開茶會

宜家仲有冇咖?仲會唔會有旅行袋送?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Lcmhcfbaby 發表於 19-6-9 21:06
有旅行袋送

而家都有袋架

珍珠宮

睛靈勳章

日本成 發表於 19-6-9 21:08
我果時第一次跟團旅行,諗住會影大合照,但最後咩都無,第二次跟團又係咩都無,後尾個導遊話因為有d人唔鍾 ...

係噃,而家冇咗大合照

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

jollyma 發表於 19-6-9 20:40

幾耐之前? 無見過喎
放下自在

水晶宮

日本成 發表於 19-6-9 21:08
我果時第一次跟團旅行,諗住會影大合照,但最後咩都無,第二次跟團又係咩都無,後尾個導遊話因為有d人唔鍾 ...

因為有啲係同小三去嘛
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

象牙宮

歌書就無,大合照就記得,重要晒 8R 一組一張。

象牙宮

Acaciacacia 發表於 19-6-9 21:07
開茶會
而家都有無咩人去及無咩野食,
以前跟永安個茶會室好多野食點心都有。

象牙宮

bmuimami 發表於 19-6-9 21:43
因為有啲係同小三去嘛
新聞都講過。

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

有歌書仲有太陽帽

首頁

尾頁

跳至