自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓

肥桔 發表於 19-6-9 22:06
唉,只能說一個願打一個願捱!
俾著我係個女人,晨早開佢波啦!仲等明年!女又好,仔又好啦!都係自己親生 ...

1個正常女人根本唔會同賤男開始交往,沒有開始就不會有這局面!
一〉有請 Top 1 wcpcelia 小姐不要點評我喇, 謝謝合作啊! 二〉好討厭"打招呼"尼個動作會令人超級討厭你~

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

babynetnet 發表於 19-6-9 21:21
咸煎餅黎即係意思?

咸煎餅對女性係侮辱性稱呼 你想像一下咸煎餅個樣,中間有條縫隙 似咩器官
係無文化ge人先會咁講!我昨晚聽到一個媽咪形容自己個女:佢依家正一係男人頭女C忽,都唔似女仔,遲D大個突出對ball,就溝死麻甩仔啦
我頂唔順,厚多士,同個斯文外表的媽咪講,叫佢唔好用呢D說話形容個女

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

701003 發表於 19-6-10 08:49

咸煎餅對女性係侮辱性稱呼 你想像一下咸煎餅個樣, ...

有無搞錯!都唔知點解有呢d呀媽!

我自己果個係女,反而驚佢大左比男人蝦!所以一定要教識佢獨立自強!

大宅

KK20010609 發表於 19-6-10 08:19
正一賤男 但個女人又願意

我估係個賤男婚前婚後兩個樣,有啲男人係咁變態以前扮溫柔體貼

男爵府

回覆樓主:

女人真係要帶眼識人,呢D男人唔係一朝一夕變壞,咁都仲跟住佢幫佢生仔,都好難幫到佢……

男爵府

個媽媽好慘,可能無返工又大肚要靠個衰佬,唉

珍珠宮

大宅

Swany288 發表於 19-6-9 21:06
所以女人要自強,唔好依賴個男人,有咩事即刻同個B走,唔怕佢
我以前食飯都見過類似場景,又係太太是大肚,去買埋飯拎比老公吃。仲要只買一份餐,個太太是沒份食。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

未生都甘,生左仲得了

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

stellababe 發表於 19-6-9 20:44
隔離枱坐住兩公婆(老婆大住個肚),北啲粗炒麵俾佢老公唔小心跌左啲落佢部電話到,個賤男將部電話掟去佢老 ...

咸煎餅嘅典故係乜?
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

男爵府

.

男爵府

隔離枱坐住兩公婆(老婆大住個肚),北啲粗炒麵俾佢老公唔小心跌左啲落佢部電話到,個賤男將部電話掟去佢老 ...

呢啲賤人要教訓

珍珠宮

中間有咩?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

kc_01k 發表於 19-6-9 21:37
咸煎餅,即係形容女性乳房細,扁到咸煎餅咁。

嗰個係bb女,出世一定係扁,所以佢係話緊老婆陀住係bb女。
第一次聽!thx!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

Fion710 發表於 19-6-10 10:46
中間有咩?

圖中乃家居自制 幾十年前市販果D唔係咁圓㗎!係有位老婆婆話我知咩係“咸煎餅”“塞竇窿”“過主”.....係咩意思 多數以前D人生完蘇蝦,親人會問:慈菇定?咸煎餅?咁囉

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

女人做到咁為乜?外人又幫到幾多
希望個為女性振作起黎,保護自己!

大宅

今時今日竟然仲有後生女仔可以咁低聲下氣

珍珠宮

好可憐

子爵府

咁樣講自己個女佢想佢個女去做雞啊?冇腦!

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

因為唔係陀仔就咁? 佢d精子問題, 關個老婆咩事

首頁
34567...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊