夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

anna59 發表於 19-8-11 00:03
回覆 minna456 的帖子

咁佢即是出軌?你有乜打算

佢咪又係話唔聯絡,但又比我知佢聯絡

別墅

回覆 dhlups 的帖子

有時人係面臨失去先識得珍惜。或者考慮一下搵婚姻輔導,由其他人話俾佢聽佢繼續咁樣落去真係會失去家庭。佢都要明白一個明知個男人有老婆仲走埋去嘅女人到底係一個咩人。

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆 minna456 的帖子

你地之間仲有冇愛? 其實, 你同佢想吾想分開? 留到個人, 留吾到個心, 愛, 其實是夫妻之間嘅一個核心, 無左系好難行落去

複式洋房

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我依家會將老公角色轉變為生活partner,我嘅睇法將佢對我嘅承諾不太着重,而且更加睇清楚呢個人。
C6除左同條女曖昧,其他方面又正正常常,都顧家錫仔女,如果咁樣離婚對仔女又好似好唔公平

公爵府

2019新春慶豚圓

咁當roommate 好過,但你內心有條刺,如果佢有事,你會否照顧佢,其實,佢真系好著數,無事就愛出面果個,有事就揾你照顧,揾笨

複式洋房

最緊要個樣
健康是金,平安是福。

複式洋房

2019新春慶豚圓

minna456 發表於 19-8-10 20:13
都係繼續傾

你個情況係點㗎

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

有吖~ 我好多男性既朋友喎! 有1,2個特別好傾, 成日都會whatsapp... 但咁又點? 我地光明正大, 就算C6要睇我電話我都唔會心虛!!!

複式洋房

C.yan110 發表於 19-8-12 14:45
有吖~ 我好多男性既朋友喎! 有1,2個特別好傾, 成日都會whatsapp... 但咁又點? 我地光明正大, 就算C6要睇我 ...

x2
有時會俾C6睇我同男性好友嘅對話添

C.yan110    發表於 19-8-12 15:52

複式洋房

2019新春慶豚圓

C.yan110 發表於 19-8-12 14:45
有吖~ 我好多男性既朋友喎! 有1,2個特別好傾, 成日都會whatsapp... 但咁又點? 我地光明正大, 就算C6要睇我 ...

問題係我C6心虛要clear 哂所有野,如果光明正大我就由佢傾,佢開始已經講大話掩飾,為左另一個女人呃自己老婆,你又覺得有冇問題

公爵府

2019新春慶豚圓

咁肯定鍾意左個女人啦

複式洋房

睇人,我信有純友誼,如果一班fd 一齊食飯,我都可以join 咁ok。

公爵府

2019新春慶豚圓

咁個男人要對個女人有好感先可以做好朋友假,因為男人好少講私人野比朋友聽

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

dhlups 發表於 19-8-12 19:19
問題係我C6心虛要clear 哂所有野,如果光明正大我就由佢傾,佢開始已經講大話掩飾,為左另一個女人呃自己 ...
就你所講, 你老公當然唔岩! 但你要冷靜去了解下佢係怕你誤會諗多而去del, 還是佢真係有立心不良... 或者試下同佢平心靜氣咁傾下, 表達下你既唔開心比佢知, 再睇睇佢點講! 唔好一黎就質問既口吻咁, 你自己都唔喜歡人地一黎就質問你吧?!
祝福你!

公爵府

2019新春慶豚圓

自私既人乜都做得出

大宅

lamwwjd 發表於 19-6-9 21:11
有一男一女的同事,各自有家庭,某日發現佢地會兩個食 lunch, 又差不多日日都會whatsapp, 我問過女既,佢哋 ...

當然有啦,我同啲小學同學仲會keep住見。但如果單獨旅行就唔會。

侯爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

有一男一女的同事,各自有家庭,某日發現佢地會兩個食 lunch, 又差不多日日都會whatsapp, 我問過女既,佢哋 ...
有,我同個舊男同事係好朋友關係,
我C6都知

大宅

回覆 高貴傻婆 的帖子

玩火者终自焚,同你朋友講,未發現出軌前,九成老婆唔信自己老公會出軌!

大宅

咁突登開多一個whatsapp,日日夜夜無時無刻不停whatsapp,除左見面時之外,這是純友誼嗎?

複式洋房

glimmachan 發表於 19-8-18 18:31
咁突登開多一個whatsapp,日日夜夜無時無刻不停whatsapp,除左見面時之外,這是純友誼嗎?
...

突登開多個whatsapp?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
難題 ... 2 3 4 5
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊