時政擂台

跳至

首頁
45678...12

尾頁

男爵府

artroboy 發表於 19-6-9 22:34
曬可以撐傘,一路上有好多年長、年幼,下雨對佢地黎講反而更唔方便。

感激大家係酷熱之下堅 ...

感激大家係酷熱之下堅持守護香港既心!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

oneone11 發表於 19-6-9 22:32
照你嘅邏輯公屋絕對冇擠逼戶,最細嗰百幾呎單位都可以住幾十個人,公屋太寬敞,要縮減公屋面積先啱 ...

禁止訪問

別墅

Reminder 發表於 19-6-9 23:42
103萬原來是這樣

你留言屈我地架?

交通癱瘓到咁就唔好自欺欺人啦

別墅

ycmami 發表於 19-6-9 22:44
第一個好感動,要多謝香港人嘅應該係台灣殺人犯個阿媽!

講到通過咗就可以送到台灣咁,人地台灣講明唔收啦

別墅

414928 發表於 19-6-9 22:46
人地可能計埋在家沈澱中,還有網上鍵盤戰士.....坐緊監/入左青山出唔到來果類人士,次次吹到無限大來呃傻仔 ...

炮台山癱瘓到金鐘真係盲既先睇唔到

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

anna_ls 發表於 19-6-10 00:05
炮台山癱瘓到金鐘真係盲既先睇唔到

我就肯定唔係盲,識計數就應該唔信。

別墅

414928 發表於 19-6-10 00:09
我就肯定唔係盲,識計數就應該唔信。

2點開始銅鑼灣行,行到6點半龍尾仲係炮台山,咁叻你計下點數,103萬係保守估計咋,係屋企涼住冷氣食花生就唔好咁多嗲啦

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

anna_ls 發表於 19-6-10 00:11
2點開始銅鑼灣行,行到6點半龍尾仲係炮台山,咁叻你計下點數,103萬係保守估計咋,係屋企涼住冷氣食花生就 ...

咁叫人行完返轉頭係維園再出發條數點計?你要信我唔阻你,但我有言論自由,你有咩權叫我唔好講?心虛嗎?

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

機場炒麵 發表於 19-6-9 21:58
好感動香港人多謝你

現在(00:22, Monday)在电視見到!根本是一羣暴民垃圾!

水晶宮

anna_ls 發表於 19-6-10 00:18
分身術呀?依家炮台山同金鐘同時癱呀點行返轉頭呀篇野可信性有幾高呀,話唔定你出po屈我地都仲得啦

有唔 ...

做咩爆粗?犯版規架,封左條街等於人數?你智能只識咁計,就咁計羅,都話唔阻你信,做咩係要回我,小心身體咁易上火。

大宅

TingTing 發表於 19-6-9 22:13
803萬呀!

我坐系屋你都計埋,你好過份

別墅

414928 發表於 19-6-10 00:24
做咩爆粗?犯版規架,封左條街等於人數?你智能只識咁計,就咁計羅,都話唔阻你信,做咩係要回我,小心身體 ...

邊隻字爆粗呀?玻璃心呀?駁唔到就唔俾人回?我唔止信仲要阻止你唔知頭唔知路係度誤人子弟

不如你上網睇下港鐵講咩啦好嗎?你又無本事計俾我睇,就唔好質疑人地啦,你淨係識計條馬路長度咋ma

禁止訪問

子爵府

今日帶小朋友去ocean park playgroup,ocean park好少人相信去左遊行。我同幾個媽咪都原本掙扎過去上堂定遊行,連op的職員都話想去...港島線好迫,但好有秩序。

別墅

硬任務 發表於 19-6-10 00:21
現在(00:22, Monday)在电視見到!根本是一羣暴民垃圾!

6點半新聞個班你唔講下?除咗係屋企斷章取義你地仲識得咩呀

別墅

kennyabcd2011 發表於 19-6-10 00:29
103萬,成個港島計曬?唔怪得你玩曬,任你豬up

你計下2點銅鑼灣龍頭,6點半炮台山龍尾有幾多人,我諗應該有150萬至200萬,你計唔到就唔好回啦廢事顯得自己無知

大宅

angiehouse 發表於 19-6-9 22:37
有無甘多?即8個港人有一個去?吾評論意見,肯定無甘多

仲要老人細佬都佔左好多人,番工嘅人,坐系屋嘆冷嘅我,我系九龍,我地附近商場都系人,所以真系報大數

別墅

之緣 發表於 19-6-10 00:29
今日帶小朋友去ocean park playgroup,ocean park好少人相信去左遊行。我同幾個媽咪都原本掙扎過去上堂定遊 ...

係好有秩序,我係維園塞咗三個鐘都無衝突,好多都係一家大小嚟,其實大家都係真心為香港好,無論點都好多謝你地有心

首頁
45678...12

尾頁

跳至