單親天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Macusmama 發表於 19-6-19 11:25
你點POST相的?

我的小孩己大了...哈哈..

下面四方格到post pic

珍珠宮

Macusmama 發表於 19-6-19 11:25
你點POST相的?

我的小孩己大了...哈哈..

你孩子幾大?

珍珠宮

maymay220hk 發表於 19-6-19 11:28
你孩子幾大?
成年了...

別墅

https://www.thenewslens.com/article/114299

https://www.youtube.com/watch?v=GhtmD48oljo

Macusmama    發表於 19-6-19 16:39

珍珠宮

maymay220hk 發表於 19-6-19 11:27
下面四方格到post pic
我係DESKTOP唔見有四方格喎...

珍珠宮

你係單親的嗎?

別墅

回覆 Macusmama 的帖子

是的, 好多年了。其實, 我地之前可能PM傾過, 但之後我幾年沒有上來了, 最近才回來看看

珍珠宮

HealthyMan 發表於 19-6-19 23:39

是的, 好多年了。其實, 我地之前可能PM傾過, 但之後我幾年沒有上來了, 最近才回來 ...
有嗎?我忘了...哈哈...去左邊度玩呢?

別墅

哈哈,其實我主要上來看健康談性,因為朋友之間也沒有這樣坦率地談有關性的事情,以及看親子事情。現在孩子是年青人,給他自由空間自由發展就可以了,健康談性看久一些有沒有什麼新意,就離開不再看,所以就沒有上來幾年

珍珠宮

HealthyMan 發表於 19-6-21 00:30

哈哈,其實我主要上來看健康談性,因為朋友之間也沒有這樣坦率地談有關性的事情, ...

單親爸爸?
你小朋友多大?

別墅

回覆 maymay220hk 的帖子

15歲讀緊中三,住在我的姊姊家,因為近佢返學,又照顧得比較好。我不是離婚,是太太過身。以前個仔細個就好掛住我,就算唔係一齊住,晚晚都會傾電話。但自從讀中二中三開始,冇緊要事佢都唔會主動找我,我而家變成空巢期,好寂寞,唯有多啲出去搵朋友或者做運動

珍珠宮

HealthyMan 發表於 19-6-21 10:57

15歲讀緊中三,住在我的姊姊家,因為近佢返學,又照顧得比較好。我不是離婚,是 ...
仔大了,唔跟出跟入了...
那自己找節目囉...

做下運動,做下FACIAL,打下波...游泳...飲野GATHERING...SINGING...DANCE..等等...去旅行...HEA下

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

15歲讀緊中三,住在我的姊姊家,因為近佢返學,又照顧得比較好。我不是離婚,是 ...

唔好話15歲,我女得9歲都唔鍾意跟我喇
任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

珍珠宮

好在我2隻怪獸(11,13y old)仲肯跟我上山下海,我要好好珍惜丶佢地大得好快丶好在我地有共同興趣丶跑步、行山丶游水

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

maymay220hk 發表於 19-6-21 15:20

好在我2隻怪獸(11,13y old)仲肯跟我上山下海,我要好 ...

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

珍珠宮

maymay220hk 發表於 19-6-21 15:20

好在我2隻怪獸(11,13y old)仲肯跟我上山下海,我要好 ...
咁都好的...我希望仔女健康成長就OK了,不用好叻,同好多錢,最緊要自己揾到食,咪靠我了...

珍珠宮

師兄咪自己報比賽玩下丶又可專注運動丶充實生活丶報比賽自然要練丶忙碌下又識多啲 志同道合朋友丶入夏大把水陸比賽丶游250米丶跑2.5k 好玩

珍珠宮

Macusmama 發表於 19-6-21 15:34
咁都好的...我希望仔女健康成長就OK了,不用好叻,同好多錢,最緊要自己揾到食,咪靠我了...
...

我宜家都同怪獸講 到我退休吾湊孫,要自由自在 孭背包周圍看世界丶努力多十年丶等怪獸出身

珍珠宮

maymay220hk 發表於 19-6-21 15:39
我宜家都同怪獸講 到我退休吾湊孫,要自由自在 孭背包周圍看世界丶努力多十年丶等怪獸出身
...
我而家己一年去HEA旅行多次..去曬太陽

珍珠宮

Macusmama 發表於 19-6-21 16:00
我而家己一年去HEA旅行多次..去曬太陽

我想去長遊背包行丶一年半載先返、上次帶埋2個仔由泰北陸路過緬甸丶體驗旅程個種

首頁

尾頁

跳至