美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

有jm去過呢兩間做脫毛嗎?? 我準備去脫先, 見marier Skinxx全身脫毛19,800好抵, 但每次去做只可做兩個位置, 變相要去多好多次, 定係應該join beauskxx 全身脫毛29,800?? 有jm可享下經驗??

marier Skinxx全身脫毛:HK$19,800
全身脫毛位置包括:
全面、前頸、後頸、髮線、唇線、下顎、滴水、下頜線、全手臂、上手臂、下手臂、手背、手指、腋下、胸部 、胸線 、乳暈、下腹、下腹線、全背、上半身、下半身、全腿、大腿、小腿、腳背、腳脂、比堅尼線、屁股、全比堅尼及比堅尼C位、比堅尼V位、比堅尼橫位、比堅尼C位、比堅尼O位
儀器 : Elysion-Pro 3激光纖零感脫毛
*每次任選兩個部位

beauskxx全身脫毛:HK$29,800
全身脫毛位置包括:
全面(包髮線、前額、面頰等)、上唇、前頸、後頸、肩膊、胸部、腋下、上手臂360°、前手臂360°、全背、手及手指、上腹、下腹、臀部、大腿360°、小腿360°(包膝蓋)、腳背及腳趾、全比堅尼、肛門等。
儀器 : Candela
#Gentlelase Pro 755nm激光脫毛儀器

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

Kaka丫 發表於 19-6-10 11:30
有jm去過呢兩間做脫毛嗎?? 我準備去脫先, 見marier Skinxx全身脫毛19,800好抵, 但每次去做只可做兩個位置, ...

你有需要脫晒全身? 分開join隨時平好多

別墅

回覆 ktang0 的帖子

我唔係想全身脫曬, 想脫腳, 背, 面, 我見加其他鋪加埋仲貴過脫全身個價我之前已經脫左腋下4800, 一part part 搞加埋貴好多, join左永久全身幾時想脫邊part都唔洗額外再比錢

大宅

Kaka丫 發表於 19-6-10 12:17

我唔係想全身脫曬, 想脫腳, 背, 面, 我見加其他鋪加埋仲貴過脫全身個價我之 ...

脫全手全腳包埋腳趾手指都係萬幾蚊咋喎!

別墅

仲有面

大宅

Kaka丫 發表於 19-6-10 12:56

仲有面

我又做開laser facial, 所以可以慳返錢唔使脫面毛

別墅

面部脫毛可以慳埋美白laser錢雖然功效唔明顯 haha

複式洋房

有jm去過呢兩間做脫毛嗎?? 我準備去脫先, 見marier Skinxx全身脫毛19,800好抵, 但每次去做只可做兩個位置, ...

你本身全身都要做?

別墅

回覆 sitingting 的帖子

我唔係想全身脫曬, 想脫腳, 背, 面, 我見加其他鋪加埋仲貴過脫全身個價我之前已經脫左腋下4800, 一part part 搞加埋貴好多, join左永久全身幾時想脫邊part都唔洗額外再比錢

男爵府

第1間未聽過
第2間可以上2手網買月曆coupon 平好多
另外可以考慮下cutxx 萬幾蚊全身

複式洋房

Kaka丫 發表於 19-6-10 13:39

我唔係想全身脫曬, 想脫腳, 背, 面, 我見加其他鋪加埋仲貴過脫全身個價 ...

腋下$4800 咁貴

別墅

回覆 wing_tt 的帖子

我有月曆coupon

別墅

果陣去DXXX做4800平啦, 仲要學生價而家我唔會再join, 太貴

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 瞓得好勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

我見Cutis全身脫重平

別墅

回覆 kc58 的帖子

Cutis唔包全比堅尼, 雖然我未想脫, 但可能將來會, 如果唔記得剃毛, 每次要比20蚊買把剃毛刀

洋房

B記劣評如潮喎,置頂文章都有介紹,好似話仲有個脫毛秘密未爆出嚟

別墅

vickma1314 發表於 19-6-11 19:22
B記劣評如潮喎,置頂文章都有介紹,好似話仲有個脫毛秘密未爆出嚟

邊到置頂果到入唔到去睇

洋房

發表於 前天 01:33 |顯示全部帖子
2xbeauty都幾好,做左3次已經去到7788,想試cutxs $16800全身,有冇人試左?

男爵府

發表於 前天 08:56 |顯示全部帖子
回覆 vickma1314 的帖子

想知

複式洋房

發表於 前天 13:47 |顯示全部帖子

啱啱先醒起,如果你有Beauskin coupon ,8月優惠係做緊$19800

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊