懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓

bubucheung3 發表於 19-6-12 14:59
d紋好難完全清晒,但係可以勤力少少,搽大肚婆用得嘅產品按摩都可以減輕問題同埋做預防 ...
我唔敢亂咁用,邊隻產品可以俾大肚婆用?

洋房

Iosugar 發表於 19-6-10 18:26
我試左查好多野都唔work,膽粗粗買了小紅書推薦嘅去紋霜,個名聽都無聽過,點知淡色左好多,連兩年前第一 ...

可吾可以介紹下呀!

大宅

2019新春慶豚圓

eisis 發表於 19-6-12 21:54

Clarins 最出名 feedback 最好

大宅

MommyPanel勳章

B字頭果間有機護膚品店有支皇牌油,防紋去紋一流,我用左2星期連第一胎既紋都淺埋色,真心好用

大宅

2019新春慶豚圓

其實唔使太緊張,我生嗰時都有架,但係而家過咗一段日子一年幾啦,自己慢慢退晒,基本上係陽光睇下先見到有啲深淺色

大宅

可以試下bxx oil丫,見單文柔ig都有講同埋其他人留d cm都話幾work

複式洋房

2019新春慶豚圓

木糠布甸狗 發表於 19-6-13 13:47
可以試下bxx oil丫,見單文柔ig都有講同埋其他人留d cm都話幾work
想問一日搽幾多次?同埋幾耐有效?

洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我而家第三胎,用緊一隻香港牌子好好用,七個月連中間黑色條粗紋都冇(emoji)(emoji)
之前兩胎用大牌子有少少紋同痕,中間條黑色線又深色(emoji)

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
回覆 Iosugar 的帖子

想知係咩牌子的....我都開始有1-2條....

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊