自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

通知一聲大家, Selfridges 返左貨,依家送返香港(之前一排唔送)大家快啲入貨

子爵府

vivibabyvivi 發表於 19-6-10 15:20
通知一聲大家, Selfridges 返左貨,依家送返香港(之前一排唔送)大家快啲入貨
...

你好。selfridges 係網店? 唔該曬你丫

琥珀宮

MYSONPY 發表於 19-6-10 15:21
你好。selfridges 係網店? 唔該曬你丫

係英國一家百貨公司既網站,俾$420就可以享用一年全球任運服務,不過佢有些貨品係唔送香港既

子爵府

vivibabyvivi 發表於 19-6-10 15:27
係英國一家百貨公司既網站,俾$420就可以享用一年全球任運服務,不過佢有些貨品係唔送香港既
...

長智識了。謝謝你

琥珀宮

MYSONPY 發表於 19-6-10 15:28
長智識了。謝謝你

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

vivibabyvivi 發表於 19-6-10 15:20
...

請問好用嗎? 有冇話乜嘢年紀啱用? (我年紀大)

琥珀宮

meow_day 發表於 19-6-10 15:32
請問好用嗎? 有冇話乜嘢年紀啱用? (我年紀大)

我冇用開,不過見之前好多JM有提過,所以上黎報料

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

vivibabyvivi 發表於 19-6-10 15:27
...
即每年都要俾HK$420? 咁要買幾多先抵返個運費呢?

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

vivibabyvivi 發表於 19-6-10 15:38
我冇用開,不過見之前好多JM有提過,所以上黎報料

明白, 唔該哂

琥珀宮

catcat@cat 發表於 19-6-10 15:39

係呀,每年$420,佢好多野平香港一大截,歐洲價錢+免稅,基本上買幾次已經抵返運費,Selfridges account 可以share用,可以送去無限個唔同地址,如果你唔係成日網購,同朋友夾都好抵

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

vivibabyvivi 發表於 19-6-10 15:43
係呀,每年$420,佢好多野平香港一大截,歐洲價錢+免稅,基本上買幾次已經抵返運費,Selfridges account ...
收到, 咁要同朋友開心 share 齊齊買至得

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

子爵府

回覆 vivibabyvivi 的帖子

thanks for telling....
how much for this time ar... (50 ml)

thanks again !

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

catcat@cat 發表於 19-6-10 15:39

我買開嘅粉底液,平香港$205,乾粉底refill平$70
咋一聲就翻本

提提樓主,唔好咁高調,陣間代理出手又唔送香港架喇(我之前買開嘅鞋都已經唔送)

男爵府

...

Thank you

琥珀宮

tell-me-y 發表於 19-6-10 16:06
回覆 vivibabyvivi 的帖子

thanks for telling....

$660,香港專櫃賣$900

琥珀宮

Charlotte_mom 發表於 19-6-10 16:21
我買開嘅粉底液,平香港$205,乾粉底refill平$70
咋一聲就翻本

Sorry sorry, 我真心想提提有用開既JM咋

子爵府

vivibabyvivi 發表於 19-6-10 16:55
$660,香港專櫃賣$900

我用開架! 你會入幾多?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

vivibabyvivi 發表於 19-6-10 16:57
Sorry sorry, 我真心想提提有用開既JM咋

加返d xxx

子爵府

vivibabyvivi 發表於 19-6-10 15:43
係呀,每年$420,佢好多野平香港一大截,歐洲價錢+免稅,基本上買幾次已經抵返運費,Selfridges account ...

但我平時都無特別嘢需要買哦⋯⋯

首頁

尾頁

跳至