論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Solarflare 發表於 19-6-10 22:47
無。
只有一張 to-do list, 佢做完每樣 item 要簽名寫日期, 我不定期check.
好處是她自已可以彈性安排, 不 ...

Plz PM to do list, thanks ~

大宅

2019勳章

可share to do list嗎?

複式洋房

可以PM我吗?

大宅

2019新春慶豚圓

Solarflare 發表於 19-6-18 17:42
唔好意思樓主&各位jm。
因為我唔可以send原本果份比你地 (有我間屋好 detail既資訊..), 我打算整理下如何做 ...
整完可以SHARE嗎? 謝謝! 真心係想作參考,我知上網都有好多例子,但你真係好有心去覆人問題,針針見血,而且見你請工人都好有經驗,因為新手請工人真係無方向架,靠你地指點下!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Gloria22sen 發表於 19-7-2 10:13
整完可以SHARE嗎? 謝謝! 真心係想作參考,我知上網都有好多例子,但你真係好有心去覆人問題,針針見血,而且見 ...

放心, 整完會share出來。 呢排姐姐放假回鄉所以無乜時間, 不過佢就番黎了。

呢度好多jm好有心幫人架, 有乜問題即管問啦。得閒睇下啲舊post都會得益不少。

複式洋房

回覆 Solarflare 的帖子

8月底姐姐來.第一次請工人.好多嘢都唔識.希望可以參考.Thanks.

大宅

2019勳章

想要 to do list謝謝你

別墅

無。
只有一張 to-do list, 佢做完每樣 item 要簽名寫日期, 我不定期check.

我都想要to-do list, 可否pm我?

大宅

2019勳章

Solarflare 發表於 19-7-2 11:02
放心, 整完會share出來。 呢排姐姐放假回鄉所以無乜時間, 不過佢就番黎了。

呢度好多jm好有 ...

我都想要to do list , 唔該!

大宅

2019勳章

第一次請工人,可否share to do list, thx

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

無。

可以分享比我嗎?謝謝

別墅

可pm list 嗎?謝謝你

複式洋房

2019新春慶豚圓

無。

可pm 嗎?

別墅

BB防敏心得分享勳章

黑仔僱主 發表於 19-6-16 23:03
我想參考to do list,你可以share給我嗎?thank you

可以pm我嗎?

洋房

回覆 Solarflare 的帖子

可以share 俾我嗎?thx

複式洋房

Pm!please
hi

民房

無。

可以pm嗎?謝謝你

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
Solarflare 發表於 19-6-18 17:42
唔好意思樓主&各位jm。
因為我唔可以send原本果份比你地 (有我間屋好 detail既資訊..), 我打算整理下如何做 ...

可以pm比我?謝謝

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我都想要個list 可以比我嗎?

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我都想要個list 可以比我嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊