夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 twobabymami 的帖子

或者結婚太耐,佢地需要新鮮感,点解女人可以從一而終,愛個男人愛個家,而男人就唔可以,話變就變

大宅

chu媽 發表於 19-6-11 21:20

或者結婚太耐,佢地需要新鮮感,点解女人可以從一而終,愛個男人愛個家,而男人 ...

別墅

chu媽 發表於 19-6-11 21:20

或者結婚太耐,佢地需要新鮮感,点解女人可以從一而終,愛個男人愛個家,而男人 ...

因為男人不是用腦思考

伯爵府

2024年龍年勳章

心滿意足 發表於 19-6-11 16:24
見過有幾個,老婆有樣有身材有學識有錢仲要對老公好,男人都話滿意老婆,不過仍有同其他女人,因為想試不同 ...

咁呢d有樣有身材有學識有錢仲要對老公好,男人都話滿意的老婆,是如何對待出軌的老公呢?

男爵府

好媽媽勳章

RAY媽 發表於 19-6-12 22:40
咁呢d有樣有身材有學識有錢仲要對老公好,男人都話滿意的老婆,是如何對待出軌的老公呢?
...

唔知人地呀,唔識佢地既老婆

複式洋房

認識瑞士牛牛第一回

回覆 積極的人 的帖子

係吖, 我有幾個朋友好好, 但個老公都出軌左, 好心痛

大宅

回覆 SantoriniBB 的帖子

d男人出軌,佢地好似睇死個老婆一定會原諒佢地咁,我曾問過出軌嘅老公,如果我今次唔係原諒左你,你因為一時貪玩而冇左個家同d仔女,你覺得值得咩!

男爵府

chu媽 發表於 19-6-14 21:38
回覆 SantoriniBB 的帖子

d男人出軌,佢地好似睇死個老婆一定會原諒佢地咁,我曾問過出軌嘅老公,如果我今 ...

佢點樣答你呢

大宅

回覆 mingmama 的帖子

佢冇答我,佢只係不停重覆話一切都係佢嘅錯,雖然依家同事情發生已經有兩年,我見到樓主 post呢個問題 ,我先有感而發,我係想講d男人做事,好多時都唔諗後果,做左先算,諗住發現左咪先補救囉,但係有時有d野係錯左就錯左,冇得補救架

首頁

尾頁

跳至