自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

C貝短頭髮好睇過長頭髮,張秀文個樣好唔靚, 10優身材咁勁

2015港姐冠軍麥明詩低胸騷腿出席《2019香港小姐競選》招募活動,相當性感,她笑言其實是一件端莊的西裝外套,又笑言參賽者無論衣着及心態上都要大方,最緊要不要怕蝕底:「大部份人最擔心泳衣環節,其實可以開心啲咁睇件事,啲男朋友又可以大方啲,參考吓馮盈盈男友寶寶,女友選完出嚟感情仲咁好,全世界都見到佢女友咁正,依家佢威晒啦!」她也感激當年男友(林作)支持她參選,否則自己也會有更多顧慮。

明詩表示身邊有朋友問她攞貼士,她提醒一眾女士首次面試最好找專業人士化妝,自己化妝很易出事。

2013年港姐亞軍蔡思貝出席《2019港姐競選》招募活動,她以長假髮造型現身,一改短髮型象,透露將演出《使徒行者3》扮演臥底,近日努力試驗新造型,問她喜歡長髮還是短髮?她說:「好多網民話短髮襯我形象,亦有好多人認為長髮女仔啲,一半半。」

問到可會呼籲朋友選港姐?她坦言香港朋友不多,但提議若有意參選的女生,可在社交網站私訊她問問題,作心理輔導。問可會擔心有男生扮女生撩傾偈?她說:「我會睇番內容,一直有好多粉絲私訊我,我都盡量解答,例如學業、家庭、事業問題。」

長髮造型,好有新鮮感。

蔡思貝想試多啲唔同造型。

蔡思貝話有意想選港姐嘅人,可以問佢攞意見。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

蔡思貝呢個留蔭長髮好核突,邊個髮型師咁大整古?好假髮feel, 佢如果普通長髮比短髮靚

大宅

短髮咪短髮囉,就算女性短髮都可以好靚

c貝咁樣好怪雞

珍珠宮

2024年龍年勳章

rayrayus 發表於 19-6-11 07:43
蔡思貝呢個留蔭長髮好核突,邊個髮型師咁大整古?好假髮feel, 佢如果普通長髮比短髮靚
...

有D似人妖

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

10A

男爵府

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

透露將演出《使徒行者3》扮演臥底

佢唔通會同林峰做一pairbtw,點解思貝係咁拍警匪片?

公爵府

全部都好騎尼

珍珠宮

jtw_ki 發表於 19-6-11 07:50
透露將演出《使徒行者3》扮演臥底

佢唔通會同林峰做一pairbtw,點解思貝係咁拍警匪片?

可能因為短頭髮

公爵府

回覆樓主:

思貝個假髮實在太假,加埋d留海就核突。佢唱到此一遊既半長髮就好睇。
10A揀衫唔太掂。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

思貝係鐵探度,長髮幾好睇。但呢個長髮造型,就唔好睇。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

思貝係鐵探度,長髮幾好睇。但呢個長髮造型,就唔好睇。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mickeyeva 發表於 19-6-11 00:33
C貝短頭髮好睇過長頭髮,張秀文個樣好唔靚, 10優身材咁勁

10A谷胸到咁既
放下自在

水晶宮

造型唔掂,TVB 造型師每況愈下

男爵府

回覆樓主:

c貝長頭髮更似男人

子爵府

減齡達人勳章

張D牙好黃...

侯爵府

回覆樓主:

唔知点解,睇10A咁耐,都無見過佢著得`靚`嘅衫,或者靚、索嘅妝。
我覺得佢著行政套裝,可能畀人感覺會sharp醒d,佢一d艷嘅感覺都無

複式洋房

C貝個髮型好怪

男爵府

回覆樓主:

思貝短髮好睇D

珍珠宮

回覆樓主:

「大部份人最擔心泳衣環節,其實可以開心啲咁睇件事,啲男朋友又可以大方啲,參考吓馮盈盈男友寶寶,女友選完出嚟感情仲咁好,全世界都見到佢女友咁正,依家佢威晒啦!」她也感激當年男友(林作)支持她參選,否則自己也會有更多顧慮。

今次10A講得幾岩聽~

rainbowchuuu3    發表於 19-6-11 10:52

首頁

尾頁

跳至